Προεκλογική Εκδήλωση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» κ. Δημητρίου Δ. Αγγελίδη.

0
594

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο Εντευκτήριο της Εκάλης ο Δημήτριος Δ. Αγγελίδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με την παράταξη «Δύναμη Ελπίδας» του Γιώργου Θωμάκου, πραγματοποίησε μια σπουδαία προεκλογική εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Δημήτριος Αγγελίδης παρουσίασε με βίντεο τα πιο σημαντικά, από τα 167 δημοπρατημένα έργα, που έχουν υλοποιηθεί από τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, κατά την διάρκεια της θητείας του των τελευταίων τεσσάρων χρόνων.

Εξέθεσε επίσης και την δική του συνεισφορά-όπως και τα προηγούμενα χρόνια ως Σύμβουλος του Δημάρχου-με την ακεραιότητά,  την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την διαφάνεια που τον  διακρίνουν σε όλο το βίο του.

Μεταξύ των Παρευρεθέντων, ο Γιάννης Κεχρής  υποψήφιος στον  Β. Τομέα με τον  Νίκο Χαρδαλιά, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Γ. Θωμάκο, Αχιλλέας Κουρέπης, Σταύρος Ζαπάντης, Βάσω Σπηλιοτοπούλου, Σοφία Κλώτσα, Μάρα Θρασυμβουλίδου.

Αφού μίλησαν και συνυποψήφιοί του με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτριο Αγγελίδη, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, που αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά  έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στον Δήμο κατά τη θητεία του, αλλά και στον προσεχή προγραμματισμό του που εμπεριέχει πληθώρα εποικοδομητικών και πρωτοπόρων έργων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here