ΓΙΑΤΙ ο Παναγιώτης Κανακάκης δεν κάνει για Δήμαρχος;;

0
2363

Δημοσιεύουμε παρακάτω μια ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ με υπονοούμενα «ανοιχτή επιστολή» του κ. Γιάννη Κατσάφαρου, Δημότη Κηφισιάς………Τι καιρούς φθάσαμε!!

«Γνωρίζω τον γιατρό από τότε που στη Νέα Κηφισιά τα πεύκα ήταν περισσότερα από τους ανθρώπους. Ωστόσο η θάλασσα του Ιονίου που τον κρατούσε στην απέναντι ακτή της Ιταλίας δεν μου είχε δώσει την ευκαιρία ν’ ανακαλύψω τ’ ανθρώπινα πάθη του.

Η ιατρική του ιδιότητα αλλά κυρίως ο πρωινός καφές μου έδωσαν την ευκαιρία καταλάβω τον Παναγιώτη Κανακάκη.

Δύο μεγάλες αγάπες έχει ο Παναγιώτης μετά φυσικά την οικογένειά του:

Το ψάρεμα και τον Δήμο μας. Όποιο θέμα κι αν ανοίξουμε πάντα σε αυτά τα δύο καταλήγουμε.

Μπορεί να μιλάει για ώρες, αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια κάθε πρόβλημα που αφορά τον Δήμο Κηφισιάς αφού γνωρίζει κάθε σπιθαμή γης και οι τεκμηριωμένες λύσεις που προτείνει, κάνουν τον συνομιλητή του να σκέφτεται πως αυτός ο άνθρωπος πρέπει να αναλώνει άπειρες ώρες ψάχνοντας γι’ αυτές.

Κι όμως, η τεράστια εμπειρία του στα αυτό-διοικητικά του έχει δώσει την δυνατότητα και την ικανότητα να προτείνει λύσεις σε προβλήματα που χρόνια τώρα ταλανίζουν την πόλη μας. Το μεγάλο του πρόβλημα όμως είναι ότι είναι ξεροκέφαλος. Ναι, ξεροκέφαλος!!!

Η εμμονή του στην εφαρμογή των νόμων, στην αξιοκρατία, στην κοινωνική ισότητα και αλληλεγγύη είναι πρωτοφανής.

Οι δυνατότητες που έχει η πόλη, η επιθυμία του κάποτε να πάρουν σάρκα και οστά, είναι η φλόγα που όσο περνάει ο καιρός, αντί να καταλαγιάζει μέσα του δυναμώνει. Η λέξη Ρουσφέτι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του.

Του γυρίζει το μάτι αν του ζητήσεις κάτι που αντιβαίνει τις αρχές και τις αξίες του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο Παναγιώτης χρόνια τώρα βρίσκεται στα αντιπολιτευτικά έδρανα του Δήμου κι όχι στον δημαρχιακό θώκο.

Πριν από λίγο καιρό, συζητώντας με έναν συνδημότη μου για τις επερχόμενες εκλογές και σε ερώτησή μου ποια είναι η γνώμη του για τον κ. Κανακάκη, αυτός μου απάντησε σχεδόν αφοπλιστικά:

Φίλε μου, σαν γιατρός από τους καλύτερους, σαν άνθρωπος από τους εντιμότερους, αλλά δεν θα τον ψηφίσω, ο κ. Κανακάκης δεν κάνει ρουσφέτια γι’ αυτό δεν κάνει για Δήμαρχος!!»

Γιάννης Κατσάφαρος
Δημότης Κηφισιάς.

Υ.Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here