Άλλο ηγέτης κι άλλο ικέτης. Οι ελεύθεροι έχουν ανάγκη τον πρώτο, οι δουλοπρεπείς τον δεύτερο!….. του Στρατή Μαζίδη.

0
206

Πάρα τη μεγάλη προπαγάνδα να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι η Αργεντινή χρεοκόπησε διότι δεν πλήρωσε $1,5 δις για κάτι που αγοράστηκε δευτερογενώς μόλις $40 εκ., ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με την ένδοξη κυβέρνησή του πρέπει να βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Κάποιοι θεωρούν ότι αν πληρώσεις π.χ. 1600 ευρώ κάτι που κάνει 40 θεωρείται αξιοπιστία. Άλλοι πάλι το χαρακτηρίζουν διαφορετικά.

Ξέρεις τι είναι, εσύ ο πάλαι ποτέ πατριώτης και κήρυκας της……άλλης Ελλάδας να κλίνεις διαρκώς το γόνυ και να τρως καρπαζιές…..όταν μια γυναίκα, μια Κυρία ρίχνει σκαμπίλια στα κοράκια τα οποία εσύ έσπευσες να πληρώσεις ακούρευτα μετά το PSI;

Ξέρεις τι είναι να το παίζεις πατριώτης, να πουλάς, να εμπορεύεσαι πατρίδα και αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ενώ ταυτόχρονα εκθειάζεις τις δυνάμεις κατοχής την ώρα που ένας συνομίληκος σου υπουργός οικονομικών με κάτι φαβορίτες α λα Μάριο Κέμπες δηλώνει πως δεν μπορεί να καταδικαστεί το μέλλον της χώρας του;

Ο ηγέτης θα πει ΟΧΙ όταν πρέπει και δε θα ληστεύσει το λαό του.

Ο ικέτης θα πει ΟΧΙ στο λαό του και θα του πάρει τα πάντα για να τα προσφέρει στα αφεντικά του.

Ο ηγέτης θυμάται τι εκπροσωπεί και υπερασπίζεται.

Ο ικέτης δεν ξεχνά τους εργοδότες του.

Επίσης ο ηγέτης έχει κι ένα ακόμη χαρακτηριστικό, ανδρικής φύσεως, εις διπλούν. Ωστόσο η ιστορία είναι γεμάτη από γυναίκες που το διέθεταν περισσότερο από άνδρες, των οποίων απλά διακοσμούσαν τη σωματοδομή.

Εσύ τι γνώμη έχεις κ. Αντώνη;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here