Άρθρο-Κόλαφος: Το «Διαβολικό Σχέδιο» των ΗΠΑ στην Ουκρανία- Όλες οι αποκαλύψεις!…από την Μ. Ζαχάροβα

0
340

Άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου»!…

Η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε την Στρατιωτική-Βιολογική δραστηριότητα των ΗΠΑ στην Ουκρανία «σχέδιο του διαβόλου» και, χρησιμοποιώντας ανοιχτές πηγές, έφτιαξε μια χρονολογική λίστα των δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Ανοιχτές πηγές, καθώς και έγγραφα που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένου και του «Wikileaks») δίνουν μια πρόχειρη ιδέα για τον βαθμό ανάμειξης των Αμερικανικών Πολιτικών ελίτ στη Στρατιωτική-Βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία, έγραψε η Ζαχάροβα στο Telegram, με τον τίτλο «BioBiden», σύμφωνα με την ιστοσελίδα novosti.rs.

Υπάρχουν πάρα πολλά κενά σε αυτό το πραγματικά «Διαβολικό Σχέδιο» που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, πρόσθεσε η Ζαχάροβα.

Αναλυτικά το άρθρο της Μαρίας Ζαχάροβα:

«Μπορούμε να έχουμε μια πρόχειρη ιδέα για τη συμμετοχή των Πολιτικών ελίτ των ΗΠΑ στη Στρατιωτική-Βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία, αν βασιστούμε σε ανοιχτές πηγές καθώς και σε έγγραφα που διέρρευσαν.

Παρακάτω γίνεται μια προσπάθεια ανασύνθεσης της χρονολογίας αυτής της εμπλοκής, αν και όχι ολοκληρωμένη. Υπάρχουν όμως πολλά κενά, σε αυτό το πραγματικά Διαβολικό Σχέδιο, που πρέπει ακόμη να καλυφθούν.

1991: Οι ΗΠΑ εγκαινιάζουν το πρόγραμμα Nunn-Lugar για τις πρώην σοβιετικές χώρες για τον έλεγχο/εξάλειψη των σοβιετικών όπλων μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των βίο-όπλων. Η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) του Πενταγώνου ονομάστηκε ως ο κύριος εκτελεστής του προγράμματος.

1993: Υπογράφεται η Συμφωνία Ουκρανίας-ΗΠΑ για την πρόληψη της διάδοσης των ΟΜΚ.

2005: Υπογράφεται πρόσθετο πρωτόκολλο στη συμφωνία μεταξύ του Ουκρανικού Υπουργείου Υγείας και του DTRA για την πρόληψη της διάδοσης τεχνολογιών, παθογόνων παραγόντων και τεχνογνωσίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βίο-όπλων. Αυτή είναι η αρχή της μεταφοράς του ουκρανικού στρατιωτικού βιολογικού δυναμικού στα χέρια των ειδικών των ΗΠΑ.

Δεκαετία 2000: Μεγάλες Αμερικανικές στρατιωτικές και βιομηχανικές εταιρείες ασχολούνται με Στρατιωτική-Βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία.

2005-2014: Η Black & Veatch Special Projects, ανάδοχος της DTRA, κατασκευάζει και αναβαθμίζει 8 βίο-εργαστήρια στην Ουκρανία αντί να καταργήσει τη στρατιωτική βιολογική υποδομή, όπως είχε αρχικά ισχυριστεί. Μία από τις εγκαταστάσεις, ένα βιοεργαστήριο στην Οδησσό, χρηματοδοτείται από το 2011 για τη μελέτη «παθογόνων παραγόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βίο-τρομοκρατικές επιθέσεις».

2007: Ο υπάλληλος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ Nathan Wolfe ίδρυσε το Global Viral Forecasting Institute (στη συνέχεια – Global Viral), μια βιοϊατρική εταιρεία. Η αποστολή που αναφέρεται στον χάρτη είναι η μη εμπορική μελέτη των διασυνοριακών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

2009: Η Rosemont Seneca Partners ιδρύεται από τον θετό γιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, Κρίστοφερ Χάιντς και τον γιο του νυν προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.

2014: Αντισυνταγματικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.

2014: Ο Χάντερ Μπάιντεν εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Burisma Holdings, μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας.

2014: Η Metabiota, ένας ιδιωτικός εμπορικός οργανισμός που ειδικεύεται στη μελέτη των κινδύνων πανδημίας αποσπάται από το Global Viral. Ο Neil Callahan και ο John DeLoche, υπάλληλοι της εταιρείας Rosemont Seneca Partners του Hunter Biden διορίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της Metabiota. Η Global Viral και η Metabiota αρχίζουν να λαμβάνουν χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

2014: Η Metabiota δείχνει ενδιαφέρον για την Ουκρανία και προσκαλεί τον Χάντερ Μπάιντεν να «διεκδικήσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία».

2014: Η Metabiota και η Burisma Holdings ξεκινούν συνεργασία σε ένα ανώνυμο “επιστημονικό έργο στην Ουκρανία”.

2014: Τα Metabiota, Global Viral και Black & Veatch Special Projects ξεκινούν την πλήρη συνεργασία στα πλαίσια των προγραμμάτων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

2014: Υλοποίηση συμβάσεων Metabiota και Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου 300.000 $ στην Ουκρανία.

2016: Η πολίτης των ΗΠΑ Ulana Nadia Suprun, απόγονος Ουκρανών Ναζί, διορίζεται Υπουργός Υγείας της Ουκρανίας. Το πρόγραμμα συνεργασίας του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας επεκτείνεται σημαντικά.

2016: Ξέσπασμα γρίπης των χοίρων μεταξύ του προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας που φρουρεί βίο-εργαστήριο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. 20 νεκροί. Το περιστατικό αποσιωπάται.

2016: Ο πρώην Βοηθός Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Andrew Weber διορίζεται επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων συνεργασιών της Metabiota.

2016: Η EcoHealth Alliance, η δομή του ιδρυτή του Global Viral Nathan Wolfe, ασχολείται με τη μελέτη των κορωνοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες στο ερευνητικό κέντρο σε ένα εργαστήριο της Γουχάν, στην Κίνα.

2016: Η DTRA και το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας επεκτείνουν τη σύμβαση αφού λάβουν έγκριση από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

2019: Η πανδημία του κορωνοϊού της μεταλλαγμένης νυχτερίδας COVID-19 ξεκινά με ένα ξέσπασμα στη Γουχάν.

24 Φεβρουαρίου 2022: Έναρξη της ειδικής επιχείρησης του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

24-25 Φεβρουαρίου 2022: Ταχεία εξάλειψη στελεχών σε βίο-εργαστήρια στην Ουκρανία.

8 Μαρτίου 2022: Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland αναγνωρίζει ανοιχτά την ύπαρξη συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας σε παθογόνα».

Άρθρο-κόλαφος από την Μ.Ζαχάροβα: Αυτό είναι το «διαβολικό σχέδιο» των ΗΠΑ στην Ουκρανία – Όλες οι αποκαλύψεις | Ανιχνεύσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here