Άρθρο-Κόλαφος του κορυφαίου Αμερικανικού Ινστιτούτου Gatestone Institute για τις δολοφονίες παιδιών στην Τουρκία.

0
276

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν οι ΗΠΑ και Ε.Ε. ότι δεν υπάρχει κανένα Διεθνές Δίκαιο, παρά μόνο Συμφέρον.

Από την μια η υπέρ-ευαισθησία για τον πόλεμο της Ουκρανίας και από την άλλη η υπέρ-αναισθησία  όταν δολοφονούν τα παιδιά «για πλάκα» οι  Τουρκικές Δυνάμεις Ασφαλείας! Μία σύγχρονη γενοκτονία…

Οι δολοφονίες και οι τραυματισμοί Κούρδων που προκαλούνται από τις Τουρκικές Δυνάμεις Ασφαλείας με τεθωρακισμένα οχήματα φαίνεται να είναι ένα συστηματικό μέσο τρομοκρατίας κατά της πλειονότητας των Κούρδων που ζουν νοτιοανατολικά της Τουρκίας.

Όσοι αστυνομικοί ή στρατιώτες χτυπούν μικρά παιδιά με αυτά τα οχήματα φαίνεται να ξεφεύγουν πάντα από τα εγκλήματά τους.

Εννοείται, ότι πολλά άλλα παιδιά έχουν γίνει «στόχος σκοποβολής» για τους δολοφόνους Τούρκους στρατιώτες.

Δολοφονούν τα παιδιά «για πλάκα»! Μία σύγχρονη γενοκτονία!…

Military vehicle kills 7-year-old boy in SE Turkey - Stockholm Center for Freedom

Οι δολοφονίες και οι τραυματισμοί Κούρδων που προκαλούνται από τις Δυνάμεις Ασφαλείας με τεθωρακισμένα οχήματα φαίνεται να είναι ένα συστηματικό μέσο εξόντωσης Κούρδων νοτιοανατολικά της Τουρκίας. Όσοι αστυνομικοί ή στρατιώτες χτυπούν τους Κούρδους με αυτά τα οχήματα φαίνεται να ξεφεύγουν πάντα από τα εγκλήματά τους.

Τα τελευταία 14 χρόνια, 90 Κούρδοι πολίτες τραυματίστηκαν σε 77 ατυχήματα τεθωρακισμένων οχημάτων. Τουλάχιστον 43 άνθρωποι, 20 εκ των οποίων ήταν παιδιά, σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα χτυπήματος από τεθωρακισμένα οχήματα, σύμφωνα με τοπικό παράρτημα της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IHD) στην πόλη Μπάτμαν.

Ολόκληρο το άρθρο του Gatestone Institute μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here