Έκθεση σύγχρονης τέχνης «NECESSITY» στις εγκαταστάσεις του Platanos Parking.

0
739

Οι ανάγκες των ανθρώπων και οι ανάγκες των πόλεων, καλλιτέχνες και φιλότεχνο κοινό επαναπροσδιορίζονται σε μια «πρωτότυπη» έκθεση που φιλοξενείτε στις εγκαταστάσεις του Platanos Parking από 22 Μαΐου – 10 Ιουνίου στην Κηφισιά.

Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται έργα σημαντικών καλλιτεχνών από το χώρο της ζωγραφικής, γλυπτικής, urban art, installations και 3D mapping.

Όλες οι μορφές των εικαστικών εκφράσεων ακολουθούν μόνο τους κανόνες των δημιουργών τους. Κανένας περιορισμός δεν συγκρατεί τον καλλιτέχνη εκτός από εκείνον που ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει επιλέξει για τον εαυτό του.

Ανάμεσα στους 40 καλλιτέχνες που συμμετέχουν, ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι μορφές και τα χρώματα των εκθεμάτων του ταλαντούχου Alex Chien ή Αλέξανδρου Ανδριανόπουλου.

Η αγάπη του Alex για την τέχνη φάνηκε από την ηλικία των τριών ετών! Όλα τα σχολικά του βιβλία είχαν γράμματα και αριθμούς που μετατρέπονταν σε ανθρωπάκια και ολόκληρες ιστορίες!

Ο Alex σπούδασε 3D Animation στο ΑΚΤΟ (Middlesex University) και μετά συνέχισε το MA Illustration στο Bournemouth του Ηνωμένου Βασιλείου όπου θα αποφοιτήσει τον Σεπτέμβριο 2017.

Υ.Γ. Platanos Parking Αδριανού 4-14, Κηφισιά (Σταθμός ΗΣΑΠ Κηφισιάς) Τηλ: 21 0801 1111.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here