Έκρηξη Γκλέτσου: Φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε και ο κόσμος πεινάει.

0
282

Έξαλλος έγινε ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης, όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα γίνουν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.

Ζητώντας από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό διευκρινίσεις, είπε: «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…».

Οι απαντήσεις του Περιφερειάρχη δεν ικανοποίησαν τον Απόστολο Γκλέτσο που άρχισε να…φορτώνει: «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα»…είπε σε έντονο ύφος.

Όταν δε ο πρόεδρος του Περιφερειακού, Ηλίας Σανίδας, επενέβη έγινε κοινώς της τρελής, με τον Γκλέτσο να φωνάζει:

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξανά-διακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξανά-διακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

Όταν ο Περιφερειάρχης είπε πως οι απειλές περισσεύουν, ο Γκλέτσος επανήλθε: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here