Έμμεση Ομολογία της Αυστραλιανής Κυβέρνησης για συνευθύνει στους θανάτους από τα εμβόλια: Πληρώνει τις κηδείες!

0
196

Οι οδηγίες που έδωσε η Κυβέρνηση της Αυστραλίας…

Ωμή Παραδοχή από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση η οποία έχει φαινομενικά πλέον αναγνωρίσει ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 μπορούν δυνητικά να σκοτώσουν ανθρώπους.

Έτσι με την πληρωμή των…κηδειών ουσιαστικά μιλάμε για την ΠΡΩΤΗ παγκόσμια έμμεση ομολογία Κυβέρνησης για συνευθύνει  στους θανάτους από τα εμβόλια.

Ο επίσημος ιστότοπος της χώρας αναφέρει ότι θα εισαγάγει μια πολιτική για την πληρωμή των εξόδων κηδείας των ανθρώπων που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό.

Η πολιτική περιλαμβάνει επίσης μια διάταξη για την καταβολή αποζημίωσης έως και 600.000 δολαρίων Αυστραλίας, εάν η νοσηλεία είναι απαραίτητη λόγω παρενεργειών ή προβλημάτων υγείας από το εμβόλιο.

Στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης αναφέρεται ότι για να διεκδικήσουν τα έξοδα θα πρέπει να παράσχουν συγγενείς:

«Πιστοποιητικό θανάτου του θανόντος ή πιστοποιητικό ιατρικής αιτίας θανάτου απόδειξη ότι ενεργείτε για λογαριασμό του θανόντος απόδειξη τυχόν εξόδων κηδείας και ποιος πλήρωσε, όπως αποδείξεις για τυχόν ποσά που πήρατε ή θα λάβετε από τρίτους, όπως αποδεικτικό ασφάλισης κηδείας ο σύντροφος και τα τέκνα του θανόντος που εξαρτώνται από τις αποδοχές του θανόντος κατά τη στιγμή του θανάτου, εάν ισχύει».

Το κυβερνητικό πλάνο περιέχει επίσης συμβουλές σχετικά με το «Πώς να υπολογίσετε τις πληρωμές και τα έξοδα κηδείας», συμβουλεύοντας τους ενάγοντες ότι «Πρέπει να δείξετε τα πραγματικά σας έξοδα για την κηδεία. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τυχόν ποσά που πήρατε ή θα λάβετε από τρίτους».

Η αστυνομία δηλώνει επίσης ότι:

«Ένα από τα φανταστικά πράγματα σχετικά με το πρόγραμμα είναι ότι μπορείτε να υποβάλετε μια αξίωση μέσω Διαδικτύου ζητώντας αποζημίωση για τα έξοδα ή αποζημίωση για τις παρενέργειες σας χωρίς να χρειάζεται να εμπλέξετε δικηγόρο ή να ξεκινήσετε επίσημη νομική διαδικασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here