Έντονες Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση της κ. Σακελλαροπούλου για την Ουκρανία.

0
350

Στην αρχή της ομιλίας της με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ και αναφερόμενη στην επίθεση στην Ουκρανία ανέφερε ότι:

«Όπως γράφτηκε, η επίθεση αυτή κινδυνεύει ίσως να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο.

Είναι σημαντικό ότι ήδη οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση αυτή. Η σκέψη όλων μας είναι με τον Ουκρανικό λαό που υποφέρει.

Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και απώλειες και ότι η Ρωσία, την ύστατη έστω στιγμή, θα κατανοήσει τις συνέπειες αυτής της ενέργειας και θα αποσύρει τα στρατεύματά της, σεβόμενη την εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της Ουκρανίας».

Τέλος είπε πως «Πιστεύω, επίσης, ότι η Ευρώπη θα παραμείνει ενωμένη αυτή την κρίσιμη ώρα και ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να ξαναγυρίσει την ανθρωπότητα στον 19ο αιώνα».

Κυρία Σακελαροπούλου η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν είναι: «Η πρώτη τόσο σημαντική επίθεση εναντίον ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη».

TURKIS INVASION OF CYPRUS | in.gr

Επειδή υπάρχουν η Κύπρος και η Σερβία απλά σοβαρευτείτε σας θυμίζω ότι είστε ΠτΔ.

Η απάντηση στην αθλιότητα Σακελλαροπούλου: Υπάρχει κυρία μου ήδη μία διχοτομημένη πατρίδα στην Ευρώπη…

Today marks the 46th anniversary of the Turkish invasion and subsequent occupation of Cyprus : r/europe

Η απαράδεκτη πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, αγνοεί ότι στην Ευρώπη υπάρχει ήδη μία γενοκτονία, μία κατοχή σε εξέλιξη, μία διχοτομημένη πατρίδα και μία κατεχόμενη περιοχή μέσα στην βαρβαρότητα:

Υπάρχει μια μοιρασμένη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Αποτέλεσμα εισβολής δια των όπλων και συνεχιζόμενης κατοχής επί 48 ολόκληρα χρόνια.

Απαιτούμε κυρώσεις στην Τουρκία, έστω και σήμερα. Απαιτούμε δικαίωση. Απαιτούμε να αποτραπεί οποιαδήποτε μελλοντική εισβολή στο μέλλον. Στο χέρι μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here