Έντονη Ανησυχία Τσίπρα!

0
243

-Μπαράζ επαφών του Αλέξη Τσίπρα για τα «χάλια» του Σύριζα…

Μόνον απαθής δεν είναι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ  σύμφωνα με δημοσίευμα του πάντα έγκυρου για τα εσωκομματικά του Σύριζα, «thefaq.gr».

Ο Αλέξης Τσίπρας, βαθιά πολιτικό ον κατάλαβε από νωρίς ότι το κλίμα το τελευταίο χρονικό διάστημα έδειχνε να οδηγεί το «όχημα» του ΣΥΡΙΖΑ σε «μάντρα» και η ανησυχία του αυτή κορυφώθηκε μετά την αντίδραση και του συνήθως απολύτως ψύχραιμου Αλέκου Φλαμπουράρη, στην τελευταία Πολιτική Γραμματεία, όπου έκανε λόγο για «αυταρχική συμπεριφορά» με αφορμή τον ρητό τρόπο του Στέφανου Κασσελάκη για την ηλεκτρονική ψηφοφορία ανάδειξης εκπροσώπων στο Συνέδριο.

Εκτός από την Όλγα Γεροβασίλη που «σήκωσε τελικά το γάντι» και ζήτησε της Κυριακή την έκτακτη σύγκληση των οργάνων (ΠΓ/ΚΕ), προ του Συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη, αντιδρώντας στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία συνομιλεί παραδοσιακά σχεδόν καθημερινά, ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή είχε κύκλο επαφών σχεδόν με τα περισσότερα μέλη της ΠΓ.

Συνομίλησε με κορυφαία στελέχη του κόμματος, αναμεσά τους με πολλούς από τους 17 που υπογράφουν το αίτημα Γεροβασίλη, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής είχε συνάντηση με σημαντικό πρόσωπο του χώρου.

Το πρωί της Δευτέρας, πριν από την έκτακτη σύγκλιση της ΠΓ, είχε προγραμματισμένη επαφή και με τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here