Έντονη προειδοποίησης προς Άγκυρα: «Θα λάβουν άμεσα την κατάλληλη απάντηση αν κινηθούν»!!

0
197

«Είμαστε εδώ και περιμένουμε. Αν κάποιος θέλει να κάνει τέτοιες κινήσεις θα λάβει και την κατάλληλη απάντηση. Και άμεσα».

Με δεύτερη δήλωση στις 03/01/2015 στο www.defencenet.gr έτερος ανώτατος αξιωματικός περιέγραψε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Τουρκία προχωρήσει σε έρευνες στην θαλάσσια περιοχή νότια, νοτιοανατολικά και νοτιοδυτικά του συμπλέγματος της Μεγίστης, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Άγκυρα ως δυνητική εξέλιξη.

Επιβεβαιώνοντας και το κλίμα που επικράτησε στην σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών στις 02/01/2015 μεταξύ των πολιτικών ηγεσιών των δύο υπουργείων, των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και του διευθυντής της Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας.

Ανεξάρτητα με το αν εκτιμάται πώς οι αποφάσεις για σκληρή και άμεση αντίδραση «Θα τους κτυπήσουμε και θα τους βυθίσουμε αν στείλουν ερευνητικά σκάφη» ήταν η πρώτη δήλωση / αντίδραση που βγήκε από την σύσκεψη, όπως την μετέδωσε το defencenet.gr, βρήκαν ευήκοα ώτα στην πολιτική ηγεσία λόγω εκλογών!!……αφού η σκληρή στάση ανταποκρίνεται στις εκλογικές ανάγκες, είναι η πρώτη φορά που λέγονται τέτοια πράγματα από ανώτατους αξιωματικούς.

Ή για την ακρίβεια από την εποχή του ναυάρχου Λυμπέρη είχαν να ακουστούν τέτοιες κουβέντες από ανώτατα στελέχη που μονίμως υποβάθμιζαν τις τουρκικές προκλήσεις, μέχρι χθες…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here