Αγέλη με αγριογούρουνα στην Εκάλη.

0
758

Αγριογούρουνα περιφέρονται τις τελευταίες ημέρες στην Εκάλη, τα κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους κάτοικοι της περιοχής.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Alpha, μία αγέλη 14 αγριογούρουνων τον τελευταίο μήνα έχουν «εγκατασταθεί» στα βόρεια προάστια της Αθήνας και κάνει τις εμφανίσεις της στην Εκάλη, κυρίως νωρίς το πρωί, ή αργά το απόγευμα, ψάχνοντας για τροφή.

Η αγέλη των αγριογούρουνων εκτιμάται ότι μετακινήθηκε από την Πάρνηθα και βρήκε καταφύγιο στη θέση Νάρκισσος και αυτό γίνονται προσπάθειες να τα εγκλωβίσουν και να τα στείλουν ξανά πίσω.

{videobox}RJc2RnY6yto{/videobox}

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εισηγούμεθα στον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Λιανό να έρθει σε επαφή με την «ΑΝΙΜΑ» – Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής, Μενελάου 134, Καλλιθέα 17676, Τηλ. 210 951 0075, info@wild-anima.gr.

Ένας από τους βασικούς στόχους της ΑΝΙΜΑ είναι η περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Είναι σωματείο που ιδρύθηκε το 2005, από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στην περίθαλψη άγριων ζώων στην Ελλάδα καθώς και από κτηνιάτρους, βιολόγους, δασολόγους και φίλους της φύσης και της άγριας ζωής. Συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες και έχει επιστημονική επιτροπή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here