Αγώνας Επιβίωσης.

0
342

Οι κοινωνικές αντοχές και ανοχές εξαντλήθηκαν. Οι Κυβερνητικές υποσχέσεις, η προπαγάνδα της δημοσιονομικής στενότητας και η καταστολή δεν πιάνουν πια τόπο. Απόδειξη τα μπλόκα, αλλά και η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα την επόμενη Τρίτη.

Για τους αγρότες, όπως και για τις άλλες ομάδες της κοινωνικής πλειοψηφίας, είναι θέμα επιβίωσης. Γιατί κανένας δε χορταίνει, ούτε εξασφαλίζει μια ζωή αξιοπρέπειας, με τα λόγια του κυρίου Μητσοτάκη και τα κλομπς των ΜΑΤ.

Υ.Γ. Θα πλημμυρίσει τρακτέρ η Αθήνα!

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει οι αγρότες προκειμένου να κατέβουν συντεταγμένα με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, για το μεγάλο συλλαλητήριο, στις 18.30 το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόθεση της έχει εκδηλώσει τριψήφιος αριθμός αγροτών!

Το μεγάλο ενδιαφέρον των αγροτών να διαδηλώσουν ειρηνικά τα αιτήματά τους στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση επιβεβαίωσε και ο μέλος της επιτροπής των αγροτικών μπλόκων, Γιάννης Κουκούτσης.

«Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από τους αγρότες, δεν έχουν καλυφθεί από όσα έχουμε πάρει, υπάρχει απογοήτευση και θυμός για τον τρόπο που παρουσιάζονται τα πράγματα»…είπε ο κ. Κουκούτσης το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here