ΑΙΔΩΣ! Ο Μητσοτάκης έριξε πόρτα στον Γιούνκερ γιατί μιλάει θετικά για την Ελλάδα!

0
186

Η επίσκεψη Γιούνκερ στη χώρα μας, εμφανίζει έντονο παρασκήνιο. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν είχε προσκληθεί και είχε συμφωνήσει να έρθει στη χώρα μας από το Ίδρυμα Καραμανλή, προκειμένου μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να μιλήσει σε εκδήλωση στη Φιλοθέη για τα 20 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ.

Η Πειραιώς, όμως, φέρεται να μην επιθυμούσε την πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση, κάτι που θεσμικά δεν ήταν δυνατόν να μην συμβεί ενώ – σύμφωνα με άλλες πηγές – δεν ήθελε να ακουστούν και τυχόν θετικές κουβέντες για τη σημερινή κυβέρνηση.

Τελικώς, επικράτησε η άποψη για αναβολή της εκδήλωσης, με τον Πέτρο Μολυβιάτη να κοινοποιεί με επιστολή του στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την αναβολή της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν, ωστόσο, μάλλον δυσαρεστήθηκε από την εξέλιξη αυτή, όπως φάνηκε και από σχετικό τηλεφώνημα που έγινε στην Αθήνα, εκφράζοντας τη βούληση να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή. 

Το Μέγαρο Μαξίμου εν συνεχεία απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να επισκεφθεί την Αθήνα την ίδια ημερομηνία……πρόσκληση που έγινε αμέσως αποδεκτή!

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν τελικά μίλησε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ενώ μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Η Ομιλία Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Ολομέλεια της Βουλής: Καθαρή έξοδος της Ελλάδας, χωρίς καμία προληπτική γραμμή.

{videobox}tPzfDna3ac8{/videobox} 

Υ.Γ.1. Ο Αντώναρος κατακεραυνώνει τους «Μαυρογιαλούρους» πολιτικάντηδες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here