Ακόμα και ο Κ. Γκλύξμπουργκ……στηρίζει τον Α. Τσίπρα!

0
198

Και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την Άνγκελα Μέρκελ να αντιμετωπίσει τους Έλληνες «ως ίσους».

Σε συνέντευξη που έδωσε στους βρετανικούς «Times», η οποία δημοσιεύεται υπό τον τίτλο: «Η Ελλάδα υπέφερε πάρα πολλά – πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στον νέο μας αρχηγό»….ο έκπτωτος μονάρχης δηλώνει πως ελπίζει στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας.

Η συντάκτρια των «Times» Alice Thomson σημειώνει πως, παρά τις υψηλές διασυνδέσεις του – η αδερφή του Σοφία π.χ. είναι η βασίλισσα της Ισπανίας – ο ίδιος διαμένει σε μια…..ταπεινή ενοικιαζόμενη παραθαλάσσια βίλα, η οποία μάλιστα συχνά πλημμυρίζει, με αποτέλεσμα το υπόγειό της να είναι «μες στη λάσπη».

Στα πιο σοβαρά τώρα, ο 74χρονος Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει πολύ σκληρά τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα από τους εταίρους της.

«Η Άνγκελα Μέρκελ είναι σκληρή, αλλά θα έπρεπε όλοι να αντιμετωπιζόμαστε ως ίσοι, όχι ως μικρότεροι ή υποδεέστεροι» και συνεχίζει «Αν δεν θες να χάσεις όλη τη χώρα, πρέπει να παραδεχτείς ότι η Ελλάδα έχει πράγματι υποφέρει».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here