Αλέξης Τσίπρας: «Δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη σε χλωρό κλαρί μέσα και έξω από τη Βουλή»

0
416

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα για όλα τα κρίσιμα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

«Δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη σε χλωρό κλαρί μέσα και έξω από τη Βουλή» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στο Star.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Τώρα ο Μητσοτάκης αρχίζει να εφαρμόζει την πολιτική του με εργασιακό, πτωχευτικό, τώρα καταλαβαίνει και ο κόσμος τι σημαίνει κυβέρνηση Μητσοτάκη» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός κάνει το 8ωρο 10ωρο με ίση αμοιβή.

«Δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη σε χλωρό κλαρί μέσα και έξω από τη Βουλή» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερη Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα χρέη της Νέας Δημοκρατίας που διαρκώς αυξάνονται, λέγοντας με νόημα ότι με τα χρέη της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.

Στο στόχαστρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ βρέθηκε επίσης η πολιτική της κυβέρνησης στον κρίσιμο χώρο της παιδείας, με τον Αλέξη Τσίπρα να τονίζει ότι Μητσοτάκης και Κεραμέως δεν έχουν επίγνωση ούτε τι είναι να δίνεις εξετάσεις ούτε καν ποιο είναι το δημόσιο πανεπιστήμιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here