Αλέξης Τσίπρας: Θα ζητήσετε συγγνώμη που αποκαλούσατε τους Δημοσιογράφους συμμορία και υπόκοσμο;

0
219

Πείτε του Σαμαρά ότι εμείς θα σας πάμε μέχρι τέλους!

Οι ερινύες της Novartis κυνηγούν τον Πρωθυπουργό και ο Αλέξης Τσίπρας δεν του χαρίσθηκε στη Βουλή απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη από όσους συκοφάντησε.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Κ. Μητσοτάκη να «να μαδά τη μαργαρίτα» για τις εκλογές και του υπενθύμισε ότι «τη χώρα την αφήσατε δύο φορές χρεοκοπημένη. Μία το 2009 και μία το 2014-2015. Εμείς την χώρα σας την αφήσαμε με διαθέσιμα και με ρυθμισμένο χρέος».

«Κοιμάστε ήσυχοι γιατί τρώτε από τα έτοιμα 3 χρόνια. Και έχετε το θράσος να κουνάτε και το δάχτυλο από πάνω»…είπε.

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis ο Αλ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «ο Αδ. Γεωργιάδης είχε το σθένος να ζητήσει συγγνώμη. Εσείς θα ζητήσετε συγγνώμη όσους είπατε συμμορίτες και υπόκοσμο; Μια συγγνώμη θα πείτε; Σας περιμένουμε».

«Ηγηθήκατε μιας προσπάθειας να καταδιώξετε, να εξοντώσετε όσους ασχολήθηκαν με την υπόθεση. Καμία σκευωρία, καμία συμμορία. Οι μάρτυρες ήταν αξιόπιστοι λέει το βούλευμα. Θα ζητήσετε συγγνώμη ή θα κρύβεστε με τη συνδρομή των ΜΜΕ της 108η θέσης;»… ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Ένα έχω να πω. Σκευωρία δεν υπάρχει και με τη βούλα της Δικαιοσύνης. Άρα είμαστε στο σημείο μηδέν. Και τι υπάρχει; Υπάρχει η αποτυχημένη απόπειρά σας να καλύψετε το σκάνδαλο, να φυλακίσετε τους αντιπάλους σας και τους δημοσιογράφους.

Τι άλλο υπάρχει; Τα ερωτήματα του σκανδάλου: Ποιοι δωροδοκήθηκαν; Ποιοι επηρέασαν τους δικαστές; Από που ήρθαν τα αδιευκρίνιστα ποσά;».

«Το σκάνδαλο που επιχειρήσετε να κουκουλώσετε ζητά απαντήσεις. Εμείς, πείτε το στο φίλο σας τον κύριο Σαμαρά, εμείς θα το πάμε μέχρι τέλος. Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Στη δικαιοσύνη δεν χωρούν συμβιβασμοί»…τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, ενώ ζήτησε από τον απουσιάζοντα υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα «να μας απαντήσει τι έγινε με την καταγγελία Μάνδρου ότι ανώτατοι δικαστικοί παραπλάνησαν με διαρροές».

Ξεχάσατε να αναφέρετε 5 τουλάχιστον λέξεις, δεν είπατε τη λέξη ακρίβεια, πληθωρισμός, δεν είπατε τη λέξη βενζίνη και δεν είπατε τη λέξη σκευωρία, Novartis.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here