Αλλαγή Ώρας 2022.

0
250

Η Αλλαγή Ώρας 2022 θα είναι γεγονός σε 24 ώρες!…

Τα ρολόγια μας γυρίζουν ξανά μία ώρα πίσω, με την αλλαγή ώρας που θα πραγματοποιηθεί και φέτος την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 30 του μηνός.  

Επειδή η συζήτηση άνοιξε ξανά στο «παρά πέντε» της αλλαγής, κλήθηκε να απαντήσει ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο τι θα γίνει τελικά με την περιβόητη κατάργηση που είχε πάρει «πράσινο φως» από την Κομισιόν πριν ακόμα και από την έναρξη της πανδημίας.

Ο κ. Σκρέκας έκλεισε το ζήτημα, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και υπογράμμισε ότι έχουν γίνει μελέτες για το θέμα.

«Τα έχουμε συζητήσει και σκεφτεί όλα. Έχουν γίνει και μελέτες και τώρα εκπονείται ακόμη μία. Όμως, αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει επίπτωση στην κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας η αλλαγή ή μη της ώρας»…είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά η αλλαγή ώρας θα γίνει κανονικά, όπως κάθε φορά.

Πότε γυρνάμε τα ρολόγια σε χειμερινή

Τα χαράματα της 30ης Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, η ώρα θα αλλάξει από θερινή σε χειμερινή. Ήτοι, όσοι είναι ξύπνιοι, θα ρυθμίσουν τα μη ψηφιακά ρολόγια τους μία ώρα πίσω.

Από τις 04.00 το ρολόι θα δείξει ξανά 03.00. Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου, όμως χάνουμε για τους επόμενους μήνες μία ώρα φωτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here