ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ του Δημάρχου Κηφισιάς προκάλεσε το ΔΗΘΕΝ αποκλειστικό ρεπορτάζ της «FLN» σχετικά με τον αντιδήμαρχο Εκάλης κ. Δημήτρη Λιανού.

0
410

Δημοσιεύουμε το επιστημονικής φαντασίας «ρεπορτάζ» της «Free Local News» ημερομηνίας 07/05/2018:

«ΤΙΤΛΟΣ: Με μια κίνηση «ρουά ματ» ο δήμαρχος Κηφισιάς «λιάνισε» τον αντιδήμαρχο Εκάλης!

Αιφνιδιαστική απόφαση που δείχνει ότι ο Γιώργος Θωμάκος είναι αποφασισμένος να αλλάξει ρότα για το καλό της πόλης.

Κεραυνός εν αιθρία στα δημοτικά πράγματα ήταν η απόφαση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου να «καρατομήσει» με μια κίνηση τον έως τώρα στενό συνεργάτη του Δημήτρη Λιανό από το αξίωμα του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Πολιτικής Προστασίας και συντήρησης του στόλου των οχημάτων του Δήμου.

Αν και από το περιβάλλον του δημάρχου δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της αιφνιδιαστικής αυτής κίνησης-η οποία από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «ρουά ματ» στο ενδοδημοτικό παραταξιακό παιχνίδι, εν τούτους δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιδήμαρχος είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα «αυτόνομο» βηματισμό και «συμμαχίες» που θα τον έφερναν σε ρόλο πρωταγωνιστή στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Στο ερώτημα αν ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ενοχλήθηκε ή μάλλον φοβήθηκε το ενδεχόμενο καθόδου του Δημήτρη Λιανού ως υποψηφίου για τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όποτε κι αν γίνουν αυτές, οι συνομιλητές του ισχυρού άνδρα του Δήμου των Βορείων Προαστίων τηρούν σιγήν ιχθύος. Δεν επιβεβαιώνουν, αλλά και δεν διαψεύδουν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Θωμάκος που «άλλαξε ρότα» και είναι αποφασισμένος να διοικήσει με πυγμή για το καλό του συνδυασμού του και πρωτίστως της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Εκάλης, κάλεσε τον Δημήτρη Λιανό και ύστερα από ένα φραστικό επεισόδιο του ανακοίνωσε ότι τον παύει από τα καθήκοντα του αντιδήμαρχο.

Και τα καθήκοντα αυτά, όπως περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, δεν είναι λίγα. Ο έως τώρα αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Εκάλης Δημήτριος Λιανός είχε περιβληθεί με τις εξής αρμοδιότητες:

α) Την ευθύνη και λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική ενότητα Εκάλης.

β) Την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

γ) Την Εποπτεία και ευθύνη συντήρησης, αποκατάστασης βλαβών κάθε είδους οχημάτων και κινητών μηχανημάτων του Δήμου.

δ) Την Εποπτεία λειτουργίας της αποθήκης ανταλλακτικών και λοιπών υλικών των οχημάτων και κινητών μηχανημάτων του Δήμου.

ε) Την υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου των εκδοθέντων και υπογραφέντων από την αρμόδια Δημοτική Υπηρεσία που λειτουργεί στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, βεβαιώσεων περί μη οφειλής ΤΑΠ και οίκοθεν βεβαιωτικών σημειωμάτων.

στ) Την υπογραφή με εξουσιοδότηση για την υπογραφή διοικητικών εγγράφων που αφορούν Ληξιαρχικές πράξεις ,αντίγραφα & αποσπάσματα αυτών (Γέννησης, Βάπτισης, Γάμου, Διαζυγίου, Θανάτου, συμφώνου συμβίωσης και εκθέσεων) της Δ.Ε Εκάλης, καθώς και άδειες Πολιτικών Γάμων.

Μετά την απόφαση «καρατόμησης» αναμένονται με ενδιαφέρον οι αντιδράσεις του Δημήτρη Λιανού, αλλά και οι επόμενες κινήσεις από πλευράς του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Η εικόνα θα φανεί στα προσεχή δημοτικά συμβούλια, όπου αναμένονται να εκδηλωθούν τάσεις και να διαμορφωθούν τακτικές.»

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου για το θέμα του Δ. Λιανού.

Την άμεση απάντηση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου προκάλεσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «FLN» για το θέμα του αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Εκάλης κ. Δημήτρη Λιανού.

Μετά το δημοσίευμα που προκάλεσε αίσθηση και έντονη κινητικότητα στα πράγματα της πόλης, ο δήμαρχος δια του Γραφείου Τύπου έκανε δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με το δημοσίευμά σας, που αφορά τον Δήμο Κηφισιάς και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό, απαντώ ότι:

Καμία έως σήμερα απόφαση μου, δεν υπάρχει για θέσεις και αρμοδιότητες νέων Αντιδημάρχων.

Διαψεύδω ότι υπήρξε οποιοδήποτε επεισόδιο μεταξύ εμού και Αντιδημάρχου.

Οι σχέσεις μου με όλους τους Αντιδημάρχους, διέπονται από αγάπη, εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμό.

Γιώργος Θωμάκος
Δήμαρχος Κηφισιάς
»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here