Ανακοίνωση βόμβα Παπαγγελοπούλου προαναγγέλλει εξελίξεις για τον Αθανασίου ο οποίος τα ρίχνει στον Παπούλια για τις σκανδαλώδεις αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών!!

0
183

Μετά την ανακοίνωση του κ. Αθανασίου, ο οποίος επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών κλπ., ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε:

«Εκτός από μεγάλη απρέπεια, είναι πράξη αίσχιστης δειλίας και απόδειξη μέγιστου πανικού η προσπάθεια του κ. Αθανασίου να εμπλέξει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια σε απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών που του εισηγήθηκε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου.

 Ο κ. Αθανασίου ως πρώην Υπουργός, πρώην Ανώτατος Δικαστής και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων οφείλει και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό. Ελπίζω όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως η Νέα Δημοκρατία να καταδικάσουν την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Αθανασίου στο σύνολό της».

Υ.Γ. Ο Αθανασίου τα ρίχνει στον Κάρολο Παπούλια για τις σκανδαλώδεις αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here