Ανακοίνωση-Κόλαφος των δικηγόρων του Παπαγγελόπουλου.

0
215

Η από 14/06/2021 Εισαγγελική πρόταση της κ. Μετσοβίτου-Φλουρή αποτελεί το κύκνειο άσμα των κατηγόρων του κ.  Παππαγγελόπουλου.  Η πρόταση είναι απαλλακτική για όλα σχεδόν τα κακουργήματα που του αποδίδονταν.

Το απαλλακτικό σκέλος αφορά στο κακούργημα  της εκβίασης, της δωροληψίας πολιτικού προσώπου, της σύστασης συμμορίας με σκοπό την τέλεση κακουργημάτων, την ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Κατά το απαλλακτικό της σκέλος η πρόταση υιοθετεί το σύνολο των νομικών και πραγματικών ισχυρισμών του εντολέα μας.

Όσον αφορά στο παραπεμπτικό σκέλος της πρότασης, η κ. Μετσοβίτου-Φλουρή προτείνει την παραπομπή της υπόθεσης για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

Στο παραπεμπτικό της σκέλος η Εισαγγελική πρόταση δεν διαλαμβάνει ούτε μία λέξη προς αντίκρουση των νομικών και πραγματικών ισχυρισμών του εντολέα μας. Ακολουθεί την γραμμή της εκκωφαντικής σιωπής επιδιδόμενη σε στείρα επανάληψη των όσων διαλαμβάνει το κατηγορητήριο. Αν μη τι άλλο κατανοούμε την θέση της κ. Εισαγγελέως.

Επέλεξε την αξιοπρέπεια της σιωπής από την βέβαιη παράνομη αιτιολογία περί παραπομπής αφής οι νομικοί και πραγματικοί ισχυρισμοί του εντολέα μας μόνο δια της οδού της παρανομίας και της στρέβλωσης και του νόμου και της λογικής δύνανται να αντικρουστούν.

Οι συνήγοροι υπερασπίσεως
Δημήτριος Παπαγγελόπουλος
Μάνος Ροδουσάκης.

Υ.Γ. Παπαγγελόπουλος: Κατέρρευσαν τα όμματα των απατεώνων.

Ο κόσμος πεινάει και κάποιοι χαμογελάνε και γλεντάνε με τις μίζες που πήραν από την Novartis!

Απασφάλισε ο Εισαγγελέας και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος χαρακτήρισε «ντροπή» την δίωξη της Ελένης Τουλουπάκη, μιας εισαγγελέως που μάλιστα οικογενειακά πρόσκειται στον αντίθετο πολιτικό χώρο από αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκαθάρισε ότι το κύριο μέρος του κατηγορητηρίου εις βάρος του, όπως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η εκβίαση κλπ κατέρρευσε μέσα σε μια νύχτα, ενώ χαρακτήρισε «τίτλο τιμής» την μοναδική κατηγορία που παρέμεινε, ότι δηλαδή διώκεται επειδή «κυνήγησε απατεώνες και λαμόγια».

Τόνισε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο κατηγορητήριο αποτελεί ένα μέγιστο ολίσθημα, διότι συνιστά απειλή προς κάθε έντιμο δικαστή και εισαγγελέα: «Μην τολμήσεις να αγγίξεις τους ισχυρούς γιατί θα το πληρώσεις ακριβά»!

00:00 Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποκρύπτουν την απαλλαγή μου

01:00 Σήμερα κατέρρευσε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην Ιστορία της Ελλάδος

01:30 Για Σάμπυ Μιωνή

02:00 Κατέρρευσαν όλες οι εναντίον μου κατηγορίες

05:00 Δεν είναι μόνο ότι θέλουν να ξεπλύνουν το άλλο σκάνδαλο αλλά και μήνυμα προς εισαγγελείς

09:00 Εύχομαι να παραπεμφθώ για να τους γελοιοποιήσω

10:00 Ο κόσμος πεινάει και κάποιοι έξυπνοι χαμογελάνε και γλεντάμε με τις μίζες που πήραν από την Novartis

12:00 Στην κρίση του Ελληνικού λαού οι ψεύτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here