Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Πάνο Μανάρα.

0
484

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Πάνο Μανάρα. Ο κ. Μανάρας θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

Ο Πάνος Μανάρας, νέος παλαιάς Κηφισσιώτικης οικογένειαs ήρθε στη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης», για να εκφράσει τις ανησυχίες και τα αιτήματα των νέων μας.

Κορυφαίος αθλητής του BMX ποδηλάτου,  με σημαντικές διακρίσεις και σε διεθνείς αγώνες αλλά και μεγάλη αγάπη στο περιβάλλον και την φύση ως γεωπόνος και ανθό-καλλιεργητής.

Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του στο Συνδυασμό της Νίκης και μαζί θα εργαστούμε για επέκταση των αθλητικών χώρων, πίστα skate και BMX για Σύγχρονο και Έντιμο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης και Καινοτομίας».

Ο κ. Πάνος Μανάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Θωμάκου, γιατί η νέα γενιά διαθέτει πολλές δυνατότητες και θα ήθελα να βοηθήσω στην αξιοποίησή τους. Θέλω να προσφέρω στον Αθλητισμό  μαζικό, ατομικό και ειδικό με γνώμονα το συμφέρον των νέων ανθρώπων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here