Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Ανδρέα Καραγιάννη.

0
656

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον Εκδότη, Νομικό, Συγγραφέα Ανδρέα Καραγιάννη.

Ο κ. Καραγιάννης  θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κύριο Ανδρέα Καραγιάννη διακεκριμένο Εκδότη της γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΕΚΚΛΗΣΙΑ on line», Νομικό, Συγγραφέα κι Επιχειρηματία που δέχθηκε να ενισχύσει με την παρουσία του τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ».

Με τις πολλαπλές εμπειρίες και τις ικανότητες του, θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Ερυθραία και θα βαδίζουμε προς τη Νίκη των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών υπηρετώντας το όραμα για Σύγχρονο και Έντιμο Δήμο με Καινοτομίες».

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε μια ομάδα φίλων επιστημόνων, εργαζομένων, επιχειρηματιών, γονέων, νέων….με όραμα, ελπίδα και αποφασιστικότητα να προσφέρουμε στην πόλη που γεννηθήκαμε.

Ο Δήμος για μας δεν είναι η κορυφή που πρέπει να κατακτήσουμε….Είναι η οικοδομή που με θέληση θα χτίσουμε με γερά θεμέλια για το μέλλον των παιδιών μας….

Καταλήξαμε λοιπόν στη συνεργασία με τον κ. Θωμάκο και την ομάδα του, αλλά επειδή μοιραζόμαστε με το Συνδυασμό του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» κοινά οράματα και κοινούς στόχους.

Εμείς αψηφώντας θώκους, έχουμε πρώτιστο μέλημα το καλό του τόπου μας… Δεν εκποιούμε τίποτε και καμία από τις αρχές μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα μας και καλούμε κάθε πολίτη της πόλης μας να συμπαραταχθεί μαζί μας.

Για το μέλλον τούτου του τόπου για το μέλλον των παιδιών μας…..Τολμάμε με εντιμότητα και όραμα να θέλουμε να επωμιστούμε το δύσκολο τούτο έργο…..Γιατί μπορούμε, θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here