Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου.

0
627

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την  κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου. Η κ. Μιχαηλίδου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Με την κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου θα συνεργαστούμε και πάλι στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» για την Εκάλη μας. Έχει σπουδάσει Μουσικολογία και Καλές Τέχνες και εργαστεί στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την οργάνωση εκδηλώσεων.

Με την αγάπη της για τον τόπο και τις πολιτιστικές ευαισθησίες της, θα συμβάλλει στο κοινό μας όραμα για Σύγχρονο και Έντιμο Δήμο με καινοτομίες».

Η κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος με τίμησαν εκ νέου με την εμπιστοσύνη τους προτείνοντάς μου να συμπράξω ως υποψήφια σε αυτές τις εκλογές.

Έχοντας γεννηθεί και ζήσει όλη μου την ζωή στην Κηφισιά αγαπώ αυτόν τον τόπο και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η πόλη μας ένα πρότυπο πολιτισμού, όπως είναι και το όραμα της «Συμμαχίας Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα, η αταλάντευτη δέσμευση στην ανάπτυξη της Κηφισιάς του κ. Θωμάκου και όλων των συνεργατών του αποτελεί για εμένα εγγύηση επιτυχίας και επίτευξης των οραμάτων που μοιραζόμαστε όσοι ζούμε, εργαζόμαστε και δημιουργούμε σε αυτήν την πανέμορφη πόλη, που αξίζει όλη μας την αφοσίωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here