Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κ. Κρίστυ Καθαρίου.

0
582

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με. τη  συμπολίτισσα μας  κ. Κρίστυ Καθαρίου. Η κ. Καθαρίου θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η γνωστή Κηφισιώτισσα Καλλιτέχνιδα κ. Κρίστυ Καθαρίου, δέχτηκε και πάλι τη συμμετοχή της στο Συνδυασμό Νίκης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ». Δραστήριο μέλος Συλλόγων Γονέων, Επιτροπών του Δήμου και με τακτικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις ως σολίστ (soprano) εντός κι εκτός του Δήμου.

Θα είναι πολύτιμη συνεργάτιδα σε ένα Σύγχρονο Δήμο ήπιας Ανάπτυξης και Πολιτισμού».

Η κ. Κρίστυ Καθαρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα το γεγονός ότι η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος μου προτείνουν για δεύτερη φορά  να συμπράξω με την υποψηφιότητά μου σε αυτές τις εκλογές.

Η μέχρι τώρα θητεία του κ. Θωμάκου αποτελεί για εμένα προσωπικά εγγύηση ήθους αλλά και μέριμνας για τον πολιτισμό, γεγονός το οποίο με αφορά όλως ιδιαιτέρως ως καλλιτέχνιδα. Προσδοκώ από την μεριά μου να συνεχίσω από όποια θέση μου ζητηθεί την παραγωγή αξιόλογου πολιτιστικού έργου στο Δήμο μας, όπως έπραξα και τα προηγούμενα χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here