Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τον κ. Νίκο Αναγνώστου.

0
558

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας κ. Νίκο Αναγνώστου. Ο κ. Αναγνώστου θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ -ΕΚΑΛΗΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ο Ηπειρώτης και Ερυθραιώτης κ. Νίκος Αναγνώστου δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις. Τον ευχαριστώ για την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκλησή μου για συνεργασία με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» προς τις Δημοτικές εκλογές. Έμπειρος αυτοδιοικητικός και πρώην Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Ερυθραίας. Το όνομά του, συνώνυμο του τοπικού Πολιτισμού της.

Θα δώσουμε μαζί τον τίμιο αγώνα για τη Νίκη στις εκλογές, για το Δήμο μας και τη Νέα Ερυθραία μας, με ήπια ανάπτυξη, σεβασμό στο Περιβάλλον και στην Παράδοση του τόπου».

Ο κ. Νίκος Αναγνώστου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να κατέλθω, για μία εισέτι φορά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», με επικεφαλής τον Γιώργο Θωμάκο.

Με τον Γιώργο Θωμάκο έχουμε ιδεολογικές διαφορές, αλλά μας ενώνει μία πραγματική φιλία, που σφυρηλατήθηκε τα τελευταία 7-8 χρόνια με την συμμετοχή μας στο Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, όπου βρέθηκε κατόπιν παροτρύνσεως μου.

Βέβαια μας ενώνει και το αδιάπτωτο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του κοινού μας Δήμου, τα οποία οπωσδήποτε δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, αφού οι πολίτες περιμένουν την άμεση λύση τους.

Θα δώσουμε έτσι την μάχη στον κοινό αγώνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και πάλι νικηφόρος.

Στο σημείο αυτό να χαιρετήσω όλους τους συνυποψηφίους του συνδυασμού και να ευχηθώ καλό, τίμιο και νικηφόρο αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here