Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κ. Μαίρη Κεφαλά-Φειδάκη.

0
587

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την κ. Μαίρη Κεφαλά-Φειδάκη, που θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Καλωσορίζω και ευχαριστώ πολύ την κ. Μαίρη Κεφαλά-Φειδάκη, ως πολύτιμη νέα συνεργάτιδα του Συνδυασμού μας με έντονη κοινωνική παρουσία σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία.

Γνωστή στην τοπική κοινωνία μας η προσφορά της στον Αθλητισμό ως πρόεδρου του ΖΑΟΝ Κηφισιάς αφ’ενός, αλλά και στην Παιδεία και στα Σχολεία μας – ως μητέρα τεσσάρων παιδιών – ως Προέδρου των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς, μέλος Σχολικών Επιτροπών, Νομικών Προσώπων του Δήμου μας και ενεργό μέλος Συλλόγων.

Ο δυναμισμός και η κοινωνική της ευαισθησία θα ενισχύσουν το όραμα μας για ένα Δήμο ήπιας Ανάπτυξης, Συμμετοχής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

 Η κ. Μαίρη Κεφαλά-Φειδάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαμόγελο, πίστη και αισιοδοξία έρχομαι να συστρατευτώ στο Συνδυασμό του Δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου.

Με γνώμονα την αγάπη μου για την πόλη και τους συμπολίτες μου προσθέτοντας όμως και την δική μου πινελιά φιλοδοξώ να δώσουμε όλοι μαζί νέο χρώμα ώστε να βελτιώσουμε και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στο έργο του Δημάρχου.

Να δώσουμε όλοι τον αγώνα μας για να πετύχουμε μια νίκη που θα αναδείξει την τρισδιάστατη πόλη μας πρώτη σε Παιδεία, Υγεία, Πολιτισμό και Ανάπτυξη και θα επιτρέψει στους πολίτες της να ζουν  σε μια σύγχρονη πόλη, στολίδι της Πατρίδας μας και της Ευρώπης.

Χρόνια Πολλά σε όλους και η Νέα Χρονιά να πραγματοποιήσει όλες τις προσδοκίες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here