ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ επίθεση από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στην Βουλή πριν λίγο! Εγκάλεσε Ευρωπαίο Επίτροπό επειδή συνεχάρη την Ελλάδα!!!!!!

0
178

ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ έμεινε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για Θέματα Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Άντρους Άνσιπ και ρωτούσε τους συνεργάτες του «Ποιά είναι τούτη;» για να τον προσβάλει αμέσως η Άννα-Μισέλ, λέγοντας του «Μήπως θέλετε να σας μιλήσω αγγλικά για να με προσέξετε;»!

Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ζηλεύοντας τις ανθελληνικές ομοιλίες των Ευρωβουλευτών της ΝΔ στο κοινβούλιο της ΕΕ και επιτέθηκε στον Ευρωπαίο Επίτροπο γιατί έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την οικονομία!

«Μας εξέπληξε λίγο το ότι δώσατε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και ελπίζω όσο είστε εδώ να μπορέσετε να δείτε λίγο την πραγματικότητα από κοντά»……ήταν η φράση της Α. Μ. Ασημακοπούλου και μετά τον ειρωνεύτηκε με προσβλητικό τρόπο «έχω την αίσθηση ότι δεν με προσέχει ο αντιπρόεδρος, Μήπως θέλετε να σας μιλήσω αγγλικά για να με προσέξετε;»!

{videobox}LkJoFJ5IKqg{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here