«Ανοίξαμε και σας Περιμένουμε»: Ο Κώστας Μπακογιάννης φωταγωγεί το Σιντριβάνι της Ομόνοιας στα χρώματα του Μπαγκλαντές!

0
204

Αντί να ασχολείται με την ανακούφιση της τραγικής κατάστασης του Κέντρου, ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει διπλωματία με το…σιντριβάνι!

Για τον διεθνιστή Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη φαίνεται πως δεν είναι αρκετό το ότι το Κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ένα απροσπέλαστο κέντρο ανομίας, άλλα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να δείξει διεθνώς προς τους παράνομους μετανάστες, πως η Αθήνα είναι ανοιχτή για περεταίρω εποικισμό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χρησιμοποιεί το «Σήμα Κατατεθέν» της Δημαρχίας του, το σιντριβάνι της Ομόνοιας, ως μέσο για να προβάλλει την διεθνιστική πολιτική του, φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιεί τον φωτισμό του σιντριβανιού για να τιμά εθνικές εορτές άλλων χωρών με την προβολή των χρωμάτων της σημαίας τους.

Ο Δήμαρχος γιόρτασε την ημέρα της ανεξαρτησίας της Αλβανίας φωταγωγώντας το σιντριβάνι στα χρώματα της αλβανικής σημαίας και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και για το Μπαγκλαντές.

Σε δελτίο ειδήσεων του SATV που εδρεύει στην Ντάκα (πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές), έγινε ιδιαίτερη μνεία στην…μεγαλοψυχία του κ. Μπακογιάννη, προβάλλοντας ρεπορτάζ για την πρόθεση του Δημάρχου Αθηναίων να φωταγωγήσει το σιντριβάνι της Ομόνοιας στα χρώματα της σημαίας του Μπαγκλαντές, τιμώντας την Ημέρα Ανεξαρτησίας του, στις 16 Δεκεμβρίου.

Ασφαλώς οι επιλογές του Κώστα Μπακογιάννη δεν είναι διόλου τυχαίες, αφού φροντίζει να τιμά συμβολικά Εθνικές Εορτές Εθνικοτήτων που σε μεγάλο ποσοστό έχουν μεταναστεύσει στην Ελλάδα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μπακογιάννης όμως, δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται καθόλου την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Αθήνας, λόγω της γκετοποίησης, της υποβάθμισης και της έκρηξης εγκληματικότητας του Κέντρου.

Αντί να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των ανθρώπων που τον ψήφισαν και να δώσει ουσιαστικές λύσεις, προτιμά να στέλνει «σήμα» προς τα έξω που ούτε λίγο-ούτε πολύ υπονοεί το «Ανοίξαμε και σας Περιμένουμε».

Μην ξεχνούμε άλλωστε πως ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, έκανε συμφωνία με το Μπαγκλαντές για να χορηγηθούν εποχικές άδειες εργασίας σε χιλιάδες Μπαγκλαντεσιανούς και να εισέλθουν στην χώρα ως σύγχρονοι σκλαβεργάτες για τις ανάγκες των…επενδυτών. Οπότε ο κ. Μπακογιάννης «δουλεύει» και για το τραγικό μέλλον της χώρας που οραματίζεται ο νεοφιλελευθερισμός, και το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον ασφαλώς.

Η πολιτισμική αλλοίωση του Κέντρου, η γιγάντωση του ισλαμικού στοιχείου, η δράση συμμοριών, η διακίνηση ναρκωτικών, το παραεμπόριο, οι κλοπές και οι διαρρήξεις, οι άστεγοι, το κυκλοφοριακό χάος, όλα αυτά δεν αρκούν στον Κώστα Μπακογιάννη για να σταματήσει τα πολιτικά «καλοπιάσματα» και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

Το παράδοξο του μύθου της ΒΑΒΕΛ | Redflecteur

Η στάση του από την αρχή της θητείας του, δείχνει πως δεν αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Δήμαρχο Ελληνικής πόλης, άλλα ως Δήμαρχο μιας Διεθνιστικής Βαβυλωνίας!…

Άλλωστε επί των ημερών της Δημαρχίας του, οι λίγοι εναπομείναντες Έλληνες στο Κέντρο των Αθηνών είδαν μέχρι και παρέλαση Πακιστανών με αυτοκινητοπομπή που διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, γιορτάζοντας την «Ημέρα της Άμυνας».

Μια παρέλαση που επίσης είχε τύχει μεγάλης προβολής από την Κρατική Τηλεόραση του Πακιστάν. Να υπενθυμίσουμε πως το Πακιστάν είναι από τους πιο πιστούς συμμάχους της Τουρκίας που μάλιστα συνεργάζονται και σε στρατιωτικό επίπεδο.

Και θα πει κάποιος εύλογα, για ποιον λόγο να μην γίνονται και τέτοιες παρελάσεις, εφόσον βλέπουν τον Κώστα Μπακογιάννη να…γιορτάζει και ο ίδιος Εθνικές Εορτές άλλων χωρών;

Ο Δήμαρχος με την στάση του, δίνει το ελεύθερο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here