Ανοικτή επιστολή προς την εφημερίδα Kifisia Press.

0
209

Κύριοι καλησπέρα σας,

Προσπαθώντας να βρω τρόπο για να εκφράσω κάποιες απορίες και παραπόνα – το γράφω με πολύ φιλική διάθεση – σας βρήκα μπροστά μου και έτσι μου δώσατε την ιδέα ώστε να ξεκινήσω, πιστεύοντας ότι ίσως εσείς, γίνετε ο κομιστής προς τον ΔΗΜΟ, των σκέψεων μου.

Αρχίζοντας κάποιες διαβουλεύσεις για την εύρεση λύσεως στο θέμα της κυκλοφορίας, που αφορά στην περιοχή πέριξ του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ. της ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ και λίγο ευρύτερα, καταλήξαμε να «φύγει η χρονιά 2013» και να έχει μείνει η περιοχή μας χωρίς εφαρμογή του Κ.Ο.Κ, επειδή κάποιοι άλλαξαν κάποια νύχτα τη σήμανση των δρόμων.

Επειδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ οδηγοί είμαστε εκ φύσεως από παράτυποι έως διασκεδαστικέ αλλά και επικίνδυνα παράνομοι, στη συγκεκριμένη περίπτωση «παίζουμε» με τις ζωές μας και έτσι θα παρακαλέσω να οριστικοποιηθούν οι κατευθύνσεις των δρόμων με τις ΣΩΣΤΕΣ πινακίδες, να αφαιρεθούν οι υπόλοιπες που δε χρειάζονται, και να απλοποιηθεί η πρόσβαση στα σπίτια μας χωρίς να αγωνιούμε αν θα βρεθεί κάποιος παραβάτης που θα μας δημιουργήσει κυκλοφοριακέ προβλήματα.

Αυτήν την άρα που σας γράφω ο δρόμος μου είναι μια μικρή ΚΗΦΙΣΙΑ!!

Πάντα στη διάθεση σας.

Ζάννος Αλέξανδρος
Δημότης Κηφισιάς.
Κηφισιά 09/07/2014

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η επιστολή σας κοινοποιήθηκε στην γραμματεία του νέου Δημάρχου Κηφισιάς Γ. Θωμάκου. Πληροφορούμεθα ότι η ανάδειξη των πινακίδων σήμανσης της τροχαίας είναι μία από τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here