Απάντηση ΔΝΤ σε Παντελή Καψή: Δεν είστε αυτόνομοι!!

0
394

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη οι τόνοι ανέβηκαν…μεταξύ του Καθηγητή Γιώργο Κοντογιώργη και του δημοσιογράφο Παντελή Καψή!

Ο Καθηγητής είπε ότι η Κυβέρνηση δεν έχει αυτονομία κινήσεων καθώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Τρόικα!! Προέβλεψε μάλιστα ότι δεν θα έχουμε εκλογές και ότι θα συνεχίσουν στην Κυβέρνηση έστω και διαπληκτιζόμενοι!!

Αντέδρασε έντονα ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης Παπαδήμου χαρακτηρίζοντας την άποψη αυτή … αερολογία!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, με την επίμαχη φράση…..μετά το 2ο λεπτό!

{videobox}2qzACUo7fCk{/videobox}

Στον Παντελή Καψή απάντησε το ίδιο το ΔΝΤ…..δηλώνοντας ότι: 

«προτεραιότητα παραμένει για τις ελληνικές αρχές να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα το γρηγορότερο. Εάν η επιθεώρηση ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου, όπως αναμένεται, δεν θα προκύψουν προβλήματα χρηματοδότησης, επειδή το πρόγραμμα χρηματοδοτείται μέχρι το τέλος του Ιουλίου του 2014».

Ο Μιχάλης Ιγνατίου στον ιστότοπό του σημειώνει:

«Είναι φανερό από την τελευταία παράγραφο της γραπτής ανακοίνωσης, ότι εάν δεν ολοκληρωθεί η επιθεώρηση, τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η εκταμίευση της επόμενης δόσης».

Σύμφωνα με πηγές στην Ουάσιγκτον, που γνωρίζουν το παρασκήνιο, «εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε εκλογές, η επιθεώρηση του Προγράμματος δεν θα καταστεί δυνατή λόγω της παραίτησης των αρμοδίων υπουργών, και η δόση δεν θα εκταμιευθεί».

«Όταν διεξάγονται εκλογές, όλα παγώνουν»….ισχυρίστηκαν οι πηγές.

Το συμπέρασμα φαίνεται να είναι ότι κάποιοι δυστυχώς δεν ξεχνάνε το ρόλο τους ως εκπρόσωποι Κυβερνήσεων!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here