Απάντηση Μαξίμου στον Τσαβούσογλου που απειλεί την Ελλάδα «Να σκέφτεσαι και μετά να ομιλείς».

0
337

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Τσαβούσογλου προκαλεί με δηλώσεις και ενέργειές του. Του ευχόμαστε στο νέο έτος, εφόσον θέλει να τιμά τη θέση που κατέχει, να σκέφτεται και μετά να ομιλεί».

Έτσι σχολίασαν κυβερνητικές πήγες τις δηλώσεις του εκ Θράκης αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης κ. Χακάν Τσαβούσογλου, ο οποίος συχνά-πυκνά απειλεί την Ελλάδα.

Νωρίτερα ο κ. Τσαβούσογλου είχε γράψει στο Twitter με αφορμή την παροχή ασύλου σε έναν από τους οχτώ στρατιωτικούς που φέρονται να συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016:

«Δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες. Δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο.

Εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά αλλά η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση. 

Οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Facebook του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου αναφορικά με τους Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016. 

«Οι οχτώ δεν θα εκδοθούν ανεξάρτητα από την έκβαση των αιτήσεων ασύλου τους», έγραψε ο εκπρόσωπος.

Υ.Γ. «Όταν εκραγεί ο δυναμίτης μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε» απειλεί η Τουρκία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Διαχρονικά οι ρήσεις του θρυλικού Winston S. Churchill έχουν αποδειχτεί σοφές και έχουν δικαιωθεί πλήρως από τα γεγονότα και την ιστορία. 

Η παρακάτω ρήση του αείμνηστου Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος κατά γενική παραδοχή έσωσε τον κόσμο από την μπότα του ναζισμού και το σκοτάδι, σήμερα αναδεικνύεται πιο επίκαιρη από ποτέ άλλοτε για τη χώρας μας.

«An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last».

«Κατευναστής είναι αυτός που ταΐζει τον κροκόδειλο, ελπίζοντας ότι θα τον φάει τελευταίο»!!!!!!

Winston S. Churchill

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here