Απάτη με «μαϊμού» έρανο στα Γιάννενα όπου δήθεν πρωτοστατεί και ο Δήμαρχος

0
199

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει σε γειτονιές των Ιωαννίνων μια γυναίκα η οποία εμφανίζεται σε σπίτια και ζητά χρήματα προκειμένου να ενισχυθεί δήθεν, κάποιο μοναστήρι της Τήνου!

Μάλιστα, προκειμένου να πείσει τους πολίτες για τις…..«αγνές» προθέσεις της αναφέρει πως στον έρανο πρωτοστατεί και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων!

Οι περιπτώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε άλλες, στις οποίες γυναίκες χρησιμοποιούν οποιαδήποτε πρόφαση προκειμένου να μπαίνουν σε σπίτια αρπάζοντας ότι βρίσκουν μπροστά τους.

Σε ανακοίνωση του σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος αναφέρει τα εξής:

«Χθες και σήμερα, έφτασαν στο γραφείο του Δημάρχου αρκετές καταγγελίες από συμπολίτες μας που αφορούν σε υποτιθέμενο έρανο που διενεργείται με την συνδρομή του Δήμου για την ενίσχυση μοναστηριού στην Τήνο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων, ο έρανος διενεργείται από μία γυναίκα η οποία εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Μοναστηριού και προσεγγίσει τους συμπολίτες υποστηρίζοντας ότι έχει τη στήριξη του Δήμου, ο οποίος έχει συνδράμει και οικονομικά. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί τόσο στην περίπτωση αυτή όσο και σε παρόμοιες που μοναδικό στόχο έχουν να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here