ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κυνισμός του Άδωνη Γεωργιάδη: «Ο Στάσσης έκανε πολύ μεγάλο καλό στον Ελληνικό λαό»!

0
265

Τον βρίζουν όλη μέρα επειδή χτίζει σπίτι με δικά του λεφτά…

Απίστευτα ήταν τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τον διορισμένο Golden Boy της Δ.Ε.Η., Γιώργο Στάσση, διατεινόμενος πως έκανε «πολύ μεγάλο καλό» παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «δημοκρατία» για τη λεηλασία της ΔΕΗ και το φαραωνικό εξοχικό που χτίζει στην Τζιά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Επενδύσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα το πρωί, μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «ο κύριος Στάσσης στον Ελληνικό λαό έκανε πολύ μεγάλο καλό γιατί έκανε την ΔΕΗ ξανά ισχυρό παίκτη».

Όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό! Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, σχολίασε τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι υψηλές αμοιβές του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ και το γεγονός ότι ο ίδιος χτίζει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες 759,15 τμ, σε οικόπεδο έκτασης 8.500 τμ, στην Τζιά, τονίζοντας πως τον άνθρωπο αυτό «που θα μπορούσε να ζει στο εξωτερικό και να βγάζει λεφτά τον βρίζουν όλη μέρα γιατί χτίζει ένα σπίτι με τα δικά του τα λεφτά».

ΔΕΗ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 320.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !! ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ&ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΙΤΛΟ MBA ΣΤΟ golden boy !! – ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Συγκεκριμένα, χωρίς ίχνος Ντροπής ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε υψηλούς τόνους:

«Επιλέγει ο Μητσοτάκης και φέρνει έναν Έλληνα από το εξωτερικό,  οποίος δέχεται να έρθει με κάτω απ’ τα μισά λεφτά που έπαιρνε. Και λέει “Εντάξει, για την Ελλάδα, γιατί είναι κίνδυνος να πέσει η ΔΕΗ, θα πάω να δουλέψω και τις γνώσεις που έχω να τις πάω στη ΔΕΗ”.

Ο κόσμος να ξέρει ότι ο κ. Στάσσης στον Ελληνικό λαό έκανε πολύ μεγάλο καλό. Γιατί του έκανε πολύ μεγάλο καλό;

Γιατί συνέβαλε στο να σωθεί μία εταιρεία εξαιρετικά κρίσιμη για την Ελληνική κοινωνία, την έκανε ξανά ισχυρό παίκτη, αύξησε την αξία της δημόσιας περιουσίας διότι σήμερα το μερίδιο που έχει το δημόσιο στη ΔΕΗ αξίζει υπέρ-πολλαπλάσια λεφτά απ’ όσο άξιζε το αντίστοιχο μερίδιο επί ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτόν τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ζει στο εξωτερικό και να βγάζει λεφτά στο εξωτερικό, τον βρίζουν όλη μέρα γιατί χτίζει ένα σπίτι με τα δικά του τα λεφτά. Ε…».

Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης δηλαδή, ο Ελληνικός λαός πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στον Γ. Στάσση που μένει στη χώρα μας, σώζει την ΔΕΗ και χτίζει υπερπολυτελή βίλες την ώρα που ο Έλληνας φορολογούμενος αγκομαχάει για να πληρώσει τον λογαριασμό του.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το μόνο πολύ μεγάλο καλό που έκανε ο κ. Στάσσης είναι στην τσέπη του.

«Οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν το μήνα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ο κ. Γεωργιάδης λίγο πολύ μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε «πολύ μεγάλο καλό»»…σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το «πολύ μεγάλο καλό» είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας. Για τον εαυτό του βέβαια όντως έκανε πολύ μεγάλο καλό. Ως επιβράβευση Εξαπλασίασε το μισθό του και δίνει μπόνους στον εαυτό του και στα αλλά Golden Boys της ΝΔ 16 εκατ. ευρώ»…επισημαίνει.

Και καταλήγει: «Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here