Απίστευτο και όμως αληθινό…..πουλάνε την Ελλάδα στο ebay!!

0
384

Ζούμε σε μια χώρα που η ζωή ξεκίνησε, σύμφωνα με αρχαιολογικά ευρήματα, πριν από 100.000 χρόνια και ο πολιτισμός να υπολογίζεται κάπου στο 5000-3000πΧ.

Έχοντας την τιμή να λεγόμαστε Έλληνες και να πατάμε τα χώματα που δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν έννοιες όπως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και άλλες, σήμερα φυτοζωούμε και κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!

Στις 14/6/2013 «Η Ελλάδα πωλείται στο ebay» (γνωστή διαδικτυακή τοποθεσία αγοραπωλησιών) για μόλις 0.94€. Φυσικά πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο, αστείο που αφορά όμως την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου λαού! 

Ύστερα από χιλιάδες χρόνια πολιτισμού και ζωής η σημερινή Ελλάδα κατάντημα των Ελλήνων πολιτικών είναι εύκολος στόχος για τον κάθε τυχάρπαστο που θέλει να σπάσει την πλάκα του, για τον κάθε τυχάρπαστο που έχει λεφτά και θέλει να αγοράσει κάποιο κομμάτι γης στην ξεφτίλα, υπόγειο πλούτο κάτω από το τραπέζι, δημόσιους οργανισμούς κάτω από την αντικειμενική αξία τους, γη και ύδωρ χωρίς να μας πέφτει λόγος. 

Πάψαμε χρόνια να προσέχουμε και να προστατεύουμε την πατρίδα μας, ψηφίζοντας ή ανεχόμενοι τα λαμόγια που έταζαν ένα κομμάτι ψωμί σε εμάς ή τους γύρω μας. 

Ανεχτήκαμε, όσοι δεν γλύφαμε βρεγμένους πισινούς, ακόμη και όσους το έκαναν στις πλάτες μας και όταν η ανεργία έφτασε στο ζενίθ….αποφασίσαμε να γίνουμε απαθείς, να πέσουμε σε λήθαργο.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here