Απαγόρευση εξόδου στον Μαρινάκη και τους συνεργάτες του για την υπόθεση του ΝΟΟR1.

0
180

Κλείνει τα σύνορα η Ειρήνη Τζίβα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στους συνεργάτες του Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, Ηλία Τσακίρη και Νίκο Συντυχάκη, με διάταξη που εξέδωσε για την απαγόρευση εξόδου τους από την χώρα, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε πριν λίγες ημέρες εις βάρος τους σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση του ΝΟΟR1.

O Βαγγέλης Μαρινάκης και οι τρεις συνεργάτες του βάσει του εισαγγελικού πορίσματος κατηγορούνται για αγορά, αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης.

Ταυτόχρονα ερευνάται η εγκληματική λαθρεμπορία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι κατηγορίες αυτές επισύρουν ποινή ακόμη και ισοβίων δεσμών.

Η εισαγγελική διάταξη θα πρέπει πάντως να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά στο οποίο δεν αποκλείεται να εμφανιστούν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι αυτοπροσώπως προκειμένου να αντικρούσουν τον περιοριστικό αυτό όρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας θεωρεί ύποπτο φυγής τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του εκτιμώντας ότι είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να διαφύγουν από την χώρα ώστε να μην αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη.

Άλλωστε οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφήνουν ανοικτό γι αυτούς ακόμα και το ενδεχόμενο της προφυλάκισης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here