ΑΠΑΝΤΗΣΗ Χιωτάκη: Το Δημοτικό Parking «Πλάτανος» παραδίδεται στην ώρα του!

0
337

Σχετικά με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Γ. Θωμάκου και την απόφασή του για την αποχή τους από τα εγκαίνια του Δημοτικού Parking «Πλάτανος», τους ενημερώνουμε τα εξής:

Η συμβατική υποχρέωση κατασκευής του parking ήταν η 31η Ιουλίου 2014, μετά την πολύμηνη διακοπή των εργασιών από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Το έργο πάρκο και parking παραδίδεται αποπερατωμένο στις 28 Αυγούστου 2014.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους πολίτες οι οποίοι μπορούν να έλθουν με το αυτοκίνητό τους και να σταθμεύσουν εντός του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη πλατεία Πλατάνου και Αδριανού, για να τον γνωρίσουν.

Γιορτές και πάρτι φυσικά μπορούν να ξαναγίνουν όταν τα παραγγείλει η νέα δημοτική αρχή στην κατασκευάστρια εταιρεία για να «εντυπωσιάσει».

Το έργο όμως αποφασίστηκε, εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό νόμο, δημοπρατήθηκε, χρηματοδοτήθηκε, κατασκευάστηκε και εγκαινιάζεται στην ώρα του από αυτούς που εργάστηκαν σκληρά για την δημιουργία του μεγαλύτερου Αναπτυξιακού έργου του Δήμου Κηφισιάς, τα τελευταία 20 χρόνια….«του πιο σύγχρονου parking στη Ελλάδα και του νέου πάρκου στη διάθεση των δημοτών μας Πλατεία Πλατάνου και Αδριανού».

Ευχόμαστε στον νέο Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική αρχή να εγκαινιάσει στη θητεία της ανάλογα έργα και εμείς, θα είμαστε παρόντες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Κύριε Χιωτάκη αναφέρεστε μεν στο γεγονός ότι «η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους πολίτες οι οποίοι μπορούν να έλθουν με το αυτοκίνητό τους και να σταθμεύσουν εντός του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη πλατεία Πλατάνου και Αδριανού, για να τον γνωρίσουν»!……αλλά αποφεύγετε να μας πείτε την αλήθεια, ότι δηλαδή το Parking δεν είναι σε θέση να δεχθεί αυτοκίνητα ακόμη διότι παραδίδεται ημιτελές λειτουργικά το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης που αναμένεται να περιλαμβάνει π.χ.:

•Προηγμένα συστήματα πληρωμής, 
•Συστήματα management information σε περιβάλλον στάθμευσης,
•Εγκατάσταση αρχιτεκτονικού φωτισμού,
•Σύστημα CCTV (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης),
•Ειδικές διαμορφώσεις για την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικά προβλήματα,
•Σύστημα αναγνώρισης και καταγραφής πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων,
•Μηχανήματα ελέγχου εισόδων / εξόδων.

ΠΩΣ είναι δυνατόν το έργο «parking» να παραδίδεται, όπως διατείνεστε κ. Χιωτάκη, «αποπερατωμένο» στις 28 Αυγούστου 2014;;

ΕΠΙΣΗΣ ο τίτλος που δώσατε στην απάντησης σας κ. Χιωτάκη «Το Δημοτικό Parking «Πλάτανος» παραδίδεται στην ώρα του» επιβεβαιώνει την άνευ προηγουμένου δημιουργία εντυπώσεων από μέρους σας και μάλιστα στο παρά πέντε της λήξης της θητείας σας!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here