«Απαράδεκτο Δήμαρχο» αποκάλεσαν τον κ. Χιωτάκη οι κάτοικοι πέριξ της «Μυκόνου» της Νέας Ερυθραίας!

0
508

«Απαράδεκτο Δήμαρχο» αποκάλεσαν το κ. Χιωτάκη οι κάτοικοι πέριξ της «Μυκόνου» της Νέας Ερυθραίας και αυτό γιατί τον θεωρούν το βασικό υπεύθυνο για το βασανιστήριο της αγρυπνίας το οποίο είναι υποχρεωμένοι να υποστούν λόγω της υπερβολικής ηχορύπανσης από τα μαγαζιά.

Διακίνηση ναρκωτικών και εκδιδόμενες γυναίκες σε παρακείμενα μπαρ της «Μυκόνου».

Αντιπροσωπεία των κατοίκων ήρθε για πολλοστή φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 26 Ιουνίου 2013, μήπως καταφέρει και εκφράσει τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση του στο Δήμαρχο, αλλά «σκόνταψε» στην μη απαρτία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Παναγιώτου, πριν κηρύξει την έναρξη του, αφού δεν είχαν προσέλθει πολλοί σύμβουλοι μαζί με το δήμαρχο λόγω κάποιας γιορτής του βρεφονηπιακού σταθμού της Νέας Ερυθραίας, κάλεσε τους κατοίκους της Νέας Ερυθραίας να μιλήσουν, προφανώς προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση.

Η κ. Κεχάκη, η οποία είχε ζητήσει σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, ανέφερε φοβερά πράγματα. Μίλησε για διακίνηση ναρκωτικών έξω από την Ευαγγελίστρια, για εκδιδόμενες γυναίκες σε παρακείμενο μπαρ, για καθημερινές διενέξεις και φασαρίες. Αλλά το κυριότερο η μουσική που καθημερινά διαρκεί μέχρι τις 5 το ξημέρωμα.

Πιο γλαφυρός ήταν ο κ. Καρασάββας. «Η αστυνομία έχει έναν κουβά καταγγελίες και μηνύσεις αλλά κανείς από τη δημοτική αρχή δεν επεμβαίνει. Ο Δήμος μας εμπαίζει» κραύγασε ο κάτοικος αγανακτισμένος «δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, πού πρέπει να πάμε για να βρούμε το δίκιο μας; Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, θέλουμε να κοιμηθούμε. Όταν ξεκινήσετε τις προεκλογικές σας συγκεντρώσεις θα έρθουμε από κάτω με ντουντούκες και θα φωνάζουμε “εσείς καταστρέψατε την Ερυθραία”».

Στην Νέα Ερυθραία γίνονται όργια από ζευγαράκια που βγαίνουν από τα παρακείμενα μπαρ της «Μυκόνου».

Σε αυτό το μήκος κύματος συνέχισαν και άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το ότι έξω από το σπίτι τους γίνονται όργια από τα ζευγαράκια που βγαίνουν από τα μπαρ.

Ο κ. Καρασάββας είπε ότι θα συγκεντρωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και θα πάνε έξω από το σπίτι του Σαμαρά να διαμαρτυρηθούν, αφού ο Δήμος δεν τους ακούει. Βγαίνοντας από το συμβούλιο οι κάτοικοι συνάντησαν το Δήμαρχο που ερχόταν με κάποιους συμβούλους και του τα ‘ψαλλαν κανονικά.

Τώρα, τι θα βγει ύστερα από αυτή την παρέμβαση των κατοίκων;

Ο Δήμαρχος, στο προηγούμενο συμβούλιο, είχε προαναγγείλει ότι θα φέρει στο Συμβούλιο θέμα για την αναστολή αδειών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς, αλλά και στη Νέα Ερυθραία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για λίγο διάστημα, ίσως μέχρι να βρεθεί «ανάγκη» να δώσουν σε κάποιον, δε θα δίνονται καινούργιες άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι παλιές εννοείται ότι θα παραμείνουν ως έχουν.

Τα τοπικά συμβούλια ψήφισαν το θέμα καθώς και η επιτροπή διαβούλευσης αν και εκεί υπήρχαν ενστάσεις ως προς το θέμα της αδειοδότησης όσων καταστημάτων έχουν ζητήσει ήδη άδειες.

Ο κ. Χιωτάκης είπε ότι στο επόμενο Συμβούλιο, αφού περάσει και από την επιτροπή ποιότητας ζωής, θα συζητηθεί στο συμβούλιο.

Καλά όλα αυτά αλλά με τα ήδη υπάρχοντα τι θα γίνει; Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι δεν μπορούν να περάσουν ακόμη ένα καλοκαίρι ξάγρυπνοι.

Όταν ο Δήμος έδινε άδειες με το τσουβάλι δεν ήξερε ότι θα φτάσει σε κάποιο σημείο ο κόσμος να εξαγριώνεται; Ποιο είναι οι «κόκκινες γραμμές» για τον κ. Χιωτάκη ώστε να θεωρήσει ότι οι περιοχές της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας είναι κορεσμένες; Γιατί άραγε δεν ήταν κορεσμένες πριν δύο χρόνια;

Στις προηγούμενες εκλογές ήδη τα σημάδια της εξάπλωσης τέτοιων μαγαζιών ήταν ορατά. Με συνθήματα νοικοκυρέματος της πόλης που μας αξίζει κατέβηκε σαν υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Χιωτάκης και με το σύνθημα ότι σταμάτησε!!!…..την εξάπλωση των μαγαζιών της νύχτας θα βγει περί τα μέσα Μαίου 2014 στο μπαλκόνι για να διεκδικήσει την ψήφο μας!

Θα καταφέρει να την πάρει; Οψόμεθα!!!!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here