Απελπισμένος ο Αβέρωφ σκαρφίστηκε το «Debate του λαού»!

0
214

Ο Μαυρογιάννης, που «αγγίζει» την δεύτερη θέση, του απάντησε αρνητικά, δεν συμμετέχει…

Ο Προεδρικός υποψήφιος, υποστηριζόμενος και από το ΑΚΕΛ, Ανδρέας Μαυρογιάννης απάντησε αρνητικά στην ύποπτη πρόταση του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου, για το…«Debate του λαού».

Ο κ. Νεοφύτου σκαρφίστηκε το debate μήπως και καταφέρει να προκριθεί στο δεύτερο γύρο στις Προεδρικές Εκλογές της Κυριακής.

Το Επιτελείο του Προέδρου του ΔΗΣΥ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις θετικές απαντήσεις που έλαβε από τα επιτελεία των κ. Χρίστου, Δημητριάδη, Κολοκασίδη και Χριστοφίδη. Οι τέσσερις υποψήφιοι συμφώνησαν να συμμετέχουν σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, σε «debate του λαού», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Είναι τόσο απελπισμένος ο Αβέρωφ Νεοφύτου, που  θα προχωρήσει μαζί τους στη διοργάνωση ανοικτού διαλόγου, και χωρίς τη συμμετοχή του βασικού του αντιπάλου, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Το Επιτελείο του κ. Νεοφύτου σημειώνει ότι το επιτελείο του κ. Μαυρογιάννη σε προφορική επικοινωνία ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του ιδίου, ενώ το μόνο επιτελείο που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η ανακοίνωση του Επιτελείου του ΔΗΣΥ αναφέρει:

Ο Μαυρογιάννης θα παίξει πολύ δυνατά το θέμα της διαφθοράς: Στοχεύει τον Αναστασιάδη, “κτυπά” ταυτόχρονα Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη | Hellasjournal.com

Η συμμετοχή των Προεδρικών υποψηφίων σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της άμεσης δημοκρατίας και θα ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για τις εκλογές.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 28 Ιανουαρίου, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στα επιτελεία των άλλων 6 υποψηφίων, που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate για την από κοινού διοργάνωση μιας ανοικτής και ελεύθερης συζήτησης με τους πολίτες.

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση, που έχουμε λάβει θετικές απαντήσεις από τα επιτελεία των κκ, Χρίστου, Δημητριάδη, Κολοκασίδη και Χριστοφίδη. Το επιτελείο Μαυρογιάννη σε προφορική επικοινωνία ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του ιδίου. Το μόνο επιτελείο που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι του κ. Χριστοδουλίδη.

Έχοντας τη πλειοψηφία των υποψηφίων να απαντούν θετικά, θα προχωρήσουμε σε συνεννόηση μαζί τους για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας, με σκοπό αυτές να γνωστοποιηθούν στο κοινό το συντομότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here