ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Βίντεο από το παρελθόν για τον Κώστα Μπακογιάννη που δεν το περίμενε κανείς!

0
216

Ένα απροσδόκητο βίντεο με την Μαρίκα Μητσοτάκη να μιλάει για τον εγγονό της Κώστα Μπακογιάννη κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προκαλεί ποικίλες εντυπώσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζει τον εγγονό της δεν περιγράφεται…

Όσο αφορά τώρα τον Κώστα Μπακογιάννη σε πρόσφατο άρθρο του Δημήτρη Κανελλόπουλου από την «efsyn.gr» διαβάζουμε:

Όλοι εμείς που δουλεύουμε στο κέντρο της Αθήνας έχουμε ιδία άποψη για τις ανόητες και δαπανηρές παρεμβάσεις του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τα αποκαλυπτήρια της πλατείας Συντάγματος και, πραγματικά, μένουμε ενεοί. Μα, γι’ αυτά ήταν κλειστό τόσους μήνες το Σύνταγμα; Για κάποιες καινούργιες πλάκες στο πεζοδρόμιο και μερικά δέντρα; Σοβαρά τώρα; Δεν το πιστεύεις τώρα που έφυγαν οι προστατευτικές πινακίδες και βλέπουμε τι υπήρχε από πίσω.

Αφήστε δε την Πανεπιστημίου και το φιάσκο του Μεγάλου Περιπάτου. Έχετε δει πόσο αχούρι είναι εδώ και δύο χρόνια η πιο κεντρική οδός της Αθήνας; Μιλάμε για την ντροπή της ντροπής. Κάνανε μία γελοία παρέμβαση που δεν τους βγήκε και το άφησαν έτσι, μισοτελειωμένο. Ούτε σε επαρχιακή πόλη τέτοιο χάλι.

Εν τω μεταξύ, με τις παρεμβάσεις του δημάρχου έχουμε φρικάρει όλοι με την κίνηση γύρω από το Σύνταγμα. Ακόμα και Κυριακή μεσημέρι που κατεβαίνω στην εφημερίδα για δουλειά έχει τράφικ. Είναι όλη η Αθήνα άδεια και μόλις φτάνεις στο Σύνταγμα πέφτεις σε κίνηση.

Επειδή ο Κώστας Μπακογιάννης προσπαθεί δύο χρόνια τώρα να αλλάξει κάποιες πλάκες στα πεζοδρόμια. Κυριακή μεσημέρι προχθές, με 35 βαθμούς, όλη την Αθήνα στις παραλίες, αλλά το Σύνταγμα με μποτιλιάρισμα. Έργο Μπακογιάννη.

Και δεν λέω τίποτε για το όργιο σπατάλης για όλα τα παραπάνω. Εκατομμύρια ευρώ πεταμένα.

Αλλά αλήθεια, αναρωτιέμαι ειλικρινά, ο Δήμαρχος δεν βλέπει την Πανεπιστημίου; Πώς την αφήνει έτσι; Ας δώσει τουλάχιστον μία εντολή να ξηλώσουν, έστω, τις βρόμικες ζαρντινιέρες. Ούτε καν αυτές δεν μπορεί να μαζέψει και να πετάξει;

Τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί…Το τσάκισε το κέντρο της πόλης ο Δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here