Αποκάλυψη-βόμβα για τη Μαρία Σπυράκη.

0
326

Αποκαλύπτουμε – και μην τολμήσει κανείς να το αμφισβητήσει – ότι η Μαρία Σπυράκη, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές στην πρώτη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Που να κατέβει η Μαρία Σπυράκη στην Θεσσαλονίκη; Εκεί την περίμενε το Βατερλώ της, δηλαδή η απόλυτη συντριβή της, διότι από μετρήσεις που έκανε δεν έβγαινε ούτε πέμπτη!

Ήταν τέτοια η κατρακύλα της που θα πάτωνε ακόμα και απέναντι στα τελευταία απολειφάδια της νομαρχιακής της πρώτης Θεσσαλονίκης που απλώς θα έμπαιναν για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο.

Ζήτησε λοιπόν ευθέως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξανακατέβει στο ευρώ-ψηφοδέλτιο! Και να μας θυμηθείτε, στο ευρώ-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα μαζευτούν όλοι εκείνοι που δεν τολμούν να εμφανιστούν στις εθνικές εκλογές γιατί οι πραγματικοί νεοδημοκράτες θα τους μαυρίσουν.

Δηλαδή όλοι εκείνοι οι οποίοι είναι απλώς μισθοφόροι της Λεγεώνας των ξένων, που προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στη Νέα Δημοκρατία για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Βλέπε Κύρτσος και άλλοι τινές.

Θυμηθείτε λοιπόν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλήξει να στελεχώσει το ευρώ-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με ότι αριστερό και πασοκικό έχει αυτομολήσει στη Νέα Δημοκρατία. 

Δηλαδή με όλους εκείνους για τους οποίους ισχύει ο στίχος του μεγάλου Μιχάλη Γκανά: «Μόνο το φίδι ξέρει τι θα πει να αλλάζει στο πετσί σου, γι’ αυτό του περισσεύει το φαρμάκι».

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here