Αποκάλυψη: Τα όπλα στην Ουκρανία δεν είναι ούτε άχρηστα ούτε απόθεμα.

0
236

Γιατί αποκρύπτουν στοιχεία;;

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη από τον Κώστα Πασακυριάκο για τα όπλα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Αποκάλυψη: Τα όπλα στην Ουκρανία δεν είναι ούτε άχρηστα ούτε απόθεμα - Γιατί αποκρύπτουν στοιχεία (Βίντεο)

Τα όπλα που στέλνει η κυβέρνηση στην Ουκρανία δεν είναι ούτε άχρηστα ούτε απόθεμα και αποδυναμώνεται η άμυνα της χώρας σε μια περίοδο που η ηγεσία της Τουρκίας μιλά για αποστρατικοποίηση νησιών στο Αιγαίο, τόνισε ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Κώστας Πασακυριάκος, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο Kontra Channel.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτές είναι οι χώρες που στέλνουν όπλα και βοήθεια -... | Πολιτική Ειδήσεις

Για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» – και την αναφορά του Yπουργού Άμυνας σε «σύστημα Ριζοσπάστη» – σημείωσε ότι η εφημερίδα δεν θα μπορούσε να αποκρύψει στοιχεία που αφορούν στην επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πρόσθεσε ότι τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά και έχουν δημοσιοποιηθεί από ουκρανικές ιστοσελίδες που απηχούν την Kυβέρνηση Ζελένσκι.

Σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει και τους κινδύνους που υπάρχουν από τη συμμετοχή της χώρας στον πόλεμο. Ανέφερε ακόμα ότι στη Βουλγαρία το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει δύναμη ταχείας επέμβασης και θα συμμετάσχει προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here