ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ έρευνα ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ τους ισχυρισμούς της Δύσης για τις επιθέσεις με τοξικά αέρια από τον Άσαντ!

0
192

Επί τρία χρόνια η διεθνής κοινότητα κατηγορεί συστηματικά τη Συριακή κυβέρνηση για επιθέσεις με χλώριο σε αμάχους, χρησιμοποιώντας το επανειλημμένα σαν δικαιολογία για της επιβάλλει νέες κυρώσεις.

Νέα έρευνα των Σουηδών Γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Swedish Doctors for Human Rights) ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες βασίζονται σε ψευδή στοιχεία.

Η βόμβα χλωρίου που σύμφωνα με το διεθνή οργανισμό OPCW χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Αντίθετα, η έρευνα αποδεικνύει ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται ισλαμιστικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη Συρία, υποστηριζόμενες από την Τουρκία και την οργάνωση-παρακλάδι της Al-Qaeda στη Συρία Jabhat al-Nusra.

Ανάλυση των στοιχείων δείχνει ότι οι επιθέσεις γίνονται πιθανότατα από αντάρτες από εδάφους χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους.

Το περιεχόμενο των βομβών, όπως φαίνεται στην εικόνα παράνω, είναι φιάλες με υγρό που μπορεί στην πραγματικότητα να είναι από ανάμιξη επί τόπου μεγάλου όγκου χημικών ουσιών (πιθανόν να χύνεται με το χέρι από μεγάλες κανάτες – προφανώς όχι από ένα περασμένο ελικόπτερο).

Dr. Ali Darwish θύμα της επίθεσης με χημικά σε νοσοκομείο της Hama. Δε φέρει συμπτώματα επίθεσης με αέριο.

Αυτές παράγονται, για παράδειγμα, από τη χημική ουσία Tekkim, τουρκικής προέλευσης, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστες το Δεκέμβριο του 2012, απειλώντας να πλήξουν με αυτές τους Αλαβίτες της Συρίας.

Στη συνέχεια, με την κάλυψη αμφιλεγόμενων «ανθρωπιστικών» οργανώσεων που υποστηρίζονται κρυφά από την Al-Qaeda, όπως οι White Helmets ή η οργάνωση Syrian Civil Defense προβάλλουν ψεύδη στοιχεία για τις επιθέσεις, ενισχύοντας την προπαγάνδα εις βάρος της συριακής κυβέρνησης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here