ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τους εθνοπροδότες, τα κτήνη που ασελγούσαν στην πατρίδα…..αλλά ξαφνικά «ανακάλυψαν» την Μακεδονία.

0
568

Αποδεικνύουμε σήμερα το αυτονόητο, τι κρύβεται πίσω από την άθλια επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από την πρώτη μέρα που ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέλαβε τα καθήκοντά του, όποιος ξένος ηγέτης και να επισκεπτόταν την Ελλάδα αμέσως ο κ. Παυλόπουλος ως οικοδεσπότης έθετε τα τρία κύρια εθνικά θέματα: Κυπριακό, Αιγαίο και Σκόπια.

Ο αείμνηστος Στεφανόπουλος μια φορά «θυμήθηκε» την Κύπρο και έγινε ήρωας. Παρότι δεν είπε τίποτα για τη νύχτα των Ιμίων, τον Οτσαλάν, το Κοσσυφοπέδιο, την καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο, τα swaps κλπ, όπως και ο Παπούλιας έμεινε άφωνος όταν πήγε ο Παπανδρέου στο Καστελόριζο, αποκόπτοντας ουσιαστικά την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ουδείς αρνείται λοιπόν ότι τα εθνικά θέματα τα καθόρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε στέρεες βάσεις, προς πάσα κατεύθυνση. Και το Κυπριακό, και το Αιγαίο με τελευταίο παράδειγμα το Νατούρα 2000 όπου τα Ίμια ξαναβάφτηκαν γαλανόλευκα στον παγκόσμιο χάρτη , και το σκοπιανό όπου μπήκε η προϋπόθεση για την αναθεώρηση του Συντάγματος!

Και μόλις έγινε αυτό, όλοι έσπευσαν να συμφωνήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Καμία συμφωνία πριν την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λοιπόν είναι απόλυτα συνεπής με όσα είχε κάνει μέχρι τώρα και όσα είχε πει, πράγμα που όλοι το αναγνωρίζουν.

Και ξαφνικά βρίσκονται διάφοροι τύποι να ζητούν ακόμα και την παραίτηση του! Γιατί; Όχι φυσικά γιατί έκανε κανένα λάθος, αλλά γιατί η παραίτηση του είναι ο μόνος τρόπος να πέσει κυβέρνηση και αυτή να γλιτώσουν οι πραγματικοί εθνοπροδότες την φυλακή.

Οι καταχραστές του Δημοσίου χρήματος, τα κτήνη που έκλεβαν μέχρι και τα λεφτά από τον έρανο για τον καρκίνο, οι συνεργάτες του τουρκικού κράτους είτε για κανάλια είτε ακόμα και για εμπορία ηρωίνης και όλα αυτά τα καθάρματα που ασελγούσαν ανενόχλητοι πάνω στην πατρίδα και την κοινωνία.

Και όλα αυτά τα κτήνη, αυτή η μάστιγα του έθνους, ξαφνικά ανακάλυψε την Μακεδονία. Είναι βέβαιον ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα, αυτούς όμως δεν πρόκειται να τους σώσει. 

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here