ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έσκασε η βόμβα Τραμπ – ΔΝΤ με έκθεση φωτιά για την συμμετοχή του ταμείου στο Ελληνικό πρόγραμμα!!

0
195

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, πριν από λίγο ανακοινώθηκαν στον κλειστό κύκλο των μελών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα αποτελέσματα της έκθεσης αναφορικά με την συμμετοχή του ταμείου στο Ελληνικό πρόγραμμα.

Η έκθεση αυτή χαρακτηρίζει τελεσίδικα το Ελληνικό χρέος ως μη βιώσιμο! Άρα θεωρεί το Ελληνικό χρέος ως οριστικό αποτρεπτικό παράγοντα για την συμμετοχή του Δ.Ν.Τ.

Για πρώτη φορά του ταμείο ζητά ανατροπή της δομής του χρέους, σεβόμενο τις ευρωπαϊκές αποφάσεις που απαγορεύουν το ονομαστικό κούρεμα. Θέτει μάλιστα τελεσίγραφο την άμεση τακτοποίησή του πριν από τις γερμανικές εκλογές!

Δηλαδή το ταμείο δέχεται ότι το ονομαστικό κούρεμα δεν είναι εφικτό και απαιτεί την αναδιάρθρωση του χρέους μέσω επιμήκυνσης, αναστολής, ακόμα και ρήτρας ανάπτυξης στην αποπληρωμή του, ζητώντας αυτό να γίνει άμεσα, αδιαφορώντας πλήρως για την ημερομηνία των γερμανικών εκλογών και τις ενστάσεις που συστηματικά ήγειρε η γερμανική πλευρά ώστε να αποφύγει μία τέτοια απόφαση. Και αυτό είναι καθαρά δάκτυλος Τραμπ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αμερικανός εκπρόσωπος του ταμείου έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, ελέω της γραμμής που υποχρεώθηκε να εκτελέσει από τον νέο Πρόεδρο. Αυτή η εξέλιξη συνιστά ευθεία ρήξη της νέας αμερικανικής ηγεσίας με την Γερμανία.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο εξηγεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με την Ανγκελα Μέρκελ!

Αντίθετα, η επιθετική ρητορική ενσαρκώνεται στην πράξη σε αυτή την έκθεση που θέτει την Γερμανία προ των ευθυνών της αλλά και το ΔΝΤ να θέτει σε τελείως άλλη διάσταση τις απαιτήσεις του τοποθετώντας στην κορυφή το θέμα του χρέους και βάζοντας εντελώς σε δεύτερη μοίρα τις σχιζοφρενικές απαιτήσεις που προέβαλε για να εξυπηρετήσει την Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας.

Η πρωτοφανής αυτή εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει σάλο κυρίως όταν δημοσιοποιηθεί επίσημα και στο κοινό. 

Πράγμα που μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες. 

Πηγή: Olympia.gr

Υ.Γ. Μετά την ΑΝΩΤΕΡΩ αποκάλυψη της νέας έκθεσης του Δ.Ν.Τ. , καθίσταται ξεκάθαρο ότι η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης δεν οφείλεται σε κάποια αστοχία της κυβέρνησης, αλλά στην ξεκάθαρη στάση του Ταμείου και του Αμερικανού εκπροσώπου του που θέτει για πρώτη φορά την Γερμανία προ των ευθυνών της. 

Άρα όσοι ντόπιοι επιμένουν να αναμασούν το παραμύθι περί Ελληνικών ευθυνών για την καθυστέρηση, είναι απλώς η Πέμπτη Φάλαγγα των Γερμανών, εντός των τειχών.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here