ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Πόρισμα του υπουργείου Οικονομικών……200 δις ευρώ χρωστάνε οι Γερμανοί!

0
190

Ήρθε η ώρα του λογαριασμού με τους…..φίλους μας τους Γερμανούς! Ενώπιος ενωπίω…. για τα εγκλήματα που έκαναν στην Ελλάδα οι χιτλερικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, από τον Απρίλιο του 1941 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1944.

Πίσω τους άφησαν καμένη γη, σφαγές, εκτελέσεις, εκτοπίσεις, πείνα και δυστυχία. Εβδομήντα χρόνια έχουν περάσει από τις θηριωδίες και όλες οι γερμανικές κυβερνήσεις αρνούνται να καταβάλουν τις αποζημιώσεις για τις ζωές που αφαίρεσαν και για το ότι έκαναν τη χώρα μας Γης Μαδιάμ. 

Για όλη αυτήν την καταστροφή, που οι άλλες χώρες της Ευρώπης δεν την έζησαν στην ίδια έκταση, σήμερα έχουμε επιτέλους την ακριβή αποτίμηση.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές, φθάνει στα 200 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως καταγράφεται στο πόρισμα-φωτιά του υπουργείου Οικονομικών, σημεία του οποίου αποκαλύπτει το «ΠΑΡΟΝ» στις 18/01/2015. 

Είναι η απάντηση στην προχθεσινή προκλητική δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, του γνωστού…..φίλου μας κ. Σόιμπλε, στην οποία λέει ότι η χώρα του δεν μας χρωστάει τίποτε.

Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι οι φονιάδες συμπατριώτες του ήταν αγγελούδια και οι φταίχτες ήταν οι Έλληνες……Το μίσος του για εμάς ξεκινάει από όσα έγιναν εκείνη την εποχή…

Από τα 200 δις ευρώ τα 9 δις ευρώ είναι επανορθώσεις για τις καταστροφές που προξένησαν στη χώρα μας τα γερμανικά στρατεύματα στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πέραν των 200 δις ευρώ, η Γερμανία μάς χρωστάει άλλα 11 δις ευρώ για το αναγκαστικό δάνειο που πήραν οι χιτλερικές δυνάμεις από την Τράπεζα της Ελλάδος και πέρα από τις δύο δόσεις που πλήρωσαν στη συνέχεια δεν έδωσαν δεκάρα.

Στις 160 σελίδες του πορίσματος παρατίθενται ντοκουμέντα ανά περιοχή και στοιχεία απόλυτα τεκμηριωμένα, που κανένα κράτος, καμία Δικαιοσύνη, δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.

Έχουν καταγραφεί τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που άρπαξαν και τα ακίνητα που ρήμαξαν. Οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές στην Ελλάδα ανέρχονται στο 19% του πληθυσμού: 1.400.000 Έλληνες πέθαναν ή τραυματίστηκαν βαριά.

Το ερώτημα-απορία είναι γιατί η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει ακόμη τις δυνατότητες που της δίνει το πόρισμα για μια συμφωνία καταβολής των 200 δις ευρώ;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here