ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ξεκάθαρη μομφή του Αλέξη που γκρέμισε την αλαζονεία του Σουλτς!

0
157

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος έμπειρος ώστε να διακρίνει την απίστευτη ταραχή του Σουλτς κατά την διάρκεια των δηλώσεων του.

Ήταν προφανές ότι κάτι του χάλασε την ατζέντα οδηγώντας τον σε στροφή 180 μοιρών και παντελή εγκατάλειψη της πολιτικής των απειλών.

Τι ήταν αυτό; Η αντρίκια στάση και τοποθέτηση του Αλέξη κατά την διάρκεια της κατ’ ιδίαν συζήτησης των δύο ανδρών!!

Συγκεκριμένα, όταν ο Σουλτς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε και του επισήμανε: 

 

«Γνωρίζετε ασφαλώς ότι μια εκ των βασικών αιτιών απώλειας φόρων, είναι ο τρόπος λειτουργίας μεγάλων γερμανικών εταιρειών που κάνουν εικονικές ενδοομιλικές συναλλαγές….Ελπίζουμε να σας έχουμε στο πλευρό μας κατά την επίλυση αυτής της κατάστασης!»

Και συμπλήρωσε στον Σουλτς που ήδη είχε αρχίσει να ιδρώνει ότι «υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις απώλειας δισεκατομμυρίων από το δημόσιο λόγω εταιρικής διαφθοράς όπως επιβεβαίωσε και η…..Γερμανική δικαιοσύνη! Και αυτά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε»!!

Ήταν η πρώτη φορά εδω και πέντε χρόνια που Έλληνας πρωθυπουργός έκοψε το παραμύθι της δαιμονοποίησης των Ελλήνων ως φοροφυγάδων και έδειξε έναν Γερμανό πίσω από κάθε Έλληνα απατεώνα!!

Το αποτέλεσμα; Η θλιβερή εικόνα του Σουλτς που αντί να κουνά το δάχτυλο, έψαχνε για σωσίβιο στο……Ποτάμι!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here