ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το αποχετευτικό της Εκάλης είναι γεμάτο λύματα προτού παραλειφθεί από την ΕΥΔΑΠ!!

0
396

Στις 13/05/2014 εθεάθη στην Εκάλη μια Κινητή Μονάδα Τηλεοπτικού Ελέγχου υψηλής τεχνολογίας της ΕΥΔΑΠ η οποία ερευνούσε τους αγωγούς του δικτύου αποχέτευσης της Εκάλης.

Ο ανταποκριτής μας πλησίασε την μονάδα της ΕΥΔΑΠ και την ρώτησε τι συμβαίνει; Η απάντηση ήταν ότι ελέγχουν τους αγωγούς του δικτύου για πιθανά προβληματικά σημεία προτού γίνει η παραλαβή του! 

Δυστυχώς όμως εντοπίσθηκαν μεγάλες ποσότητες λυμάτων οι οποίες εμποδίζουν το ρομποτικό μηχάνημα ελέγχου να κάνει την δουλειά του!

Όταν ερωτήθηκε υπάλληλος της Κινητής Μονάδας της ΕΥΔΑΠ πως είναι δυνατόν να υπάρχουν λύματα στους αγωγούς προτού παραληφθεί το έργο από την ΕΥΔΑΠ, απήντησε το εξής: «Φαίνεται ότι ο Δήμος Κηφισιάς έδωσε άδειες σύνδεσης σε Δημότες της Εκάλης».

Στις 15/05/2014 η εφημερίδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Μάχη Δρακουνταίδη Προϊστάμενη του Τμήματος Υπονόμων της ΕΥΔΑΠ και της υπέβαλε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Πως είναι δυνατόν ο Δήμος Κηφισιάς να δίνει / εγκρίνει άδειες σύνδεσης με τους αγωγούς του δικτύου της Εκάλης αφού η ΕΥΔΑΠ δεν έχει παραλάβει το έργο ακόμη;

– Πως θα γίνει ο προβλεπόμενος έλεγχος παραλαβής των αγωγών του δικτύου λόγω της ύπαρξης λυμάτων;

Η κ. Προϊσταμένη απήντησε:

-Επειδή είναι προεκλογική εποχή φαίνεται ότι οι Δημοτικές Αρχές επιτάχυναν την έκδοση αδειών σύνδεσης!! 

-Λόγω της ύπαρξης λυμάτων θα υπάρξει καθυστέρηση στον προβλεπόμενο έλεγχο για την παραλαβή.

Ασφαλώς και αυτό είναι ένα από τα «Σίγουρα Βήματα» προσφοράς στους Εκαλίωτες!

Τα συμπεράσματα δικά σας……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here