ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΔΝΤ στην υπηρεσία των ντόπιων Βαρώνων!

0
184

ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ νέα ανακεφαλαιοποίση για καλύψουν θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων Έλληνα Βαρώνου!

Ο ξένος μέτοχος (κοράκι του ΔΝΤ) θεώρησε βέβαιο ότι τα δάνεια του Βαρώνου θα σκάσουν και επιχείρησε να τα φορτώσει στις πλάτες των Ελλήνων βάζοντας μπροστά το ΔΝΤ! Και όμως, τα κίνητρα του Δ.Ν.Τ. αποδεικνύονται όχι απλώς ταπεινά, αλλά στην κυριολεξία εγκληματικά.

Όλος αυτός ο αιφνίδιος εκβιασμός για την δήθεν ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έφερε στο προσκήνιο το ΔΝΤ, όχι μόνον δεν έχει ευγενή κίνητρα, αλλά αποδεικνύει ότι το ταμείο λειτουργεί ενίοτε και ως εργαλείο που υποκόσμου.

Ο ξένος μέτοχος λοιπόν μεγάλης συστημικής τράπεζας ενημερώθηκε από τον διοικητή της ότι υπάρχει δάνειο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ελεγχόμενο ολιγάρχη. Ο μέτοχος ο οποίος είναι πανίσχυρος, προφανώς έκανε την έρευνα του Και διαπίστωσε ότι οι μέρες του ολιγάρχη είναι μετρημένες.

Αυτό όμως σημαίνει ότι η τράπεζα πραγματικά θα κλονιστεί καθώς μιλάμε για τεράστια έκθεση σε εταιρείες του συγκεκριμένου ολιγάρχη. Τι έκανε λοιπόν ο ξένος μεγαλομέτοχος, με την παραδοσιακή συνεργασία που έχει με το ταμείο;

Έβαλε το ταμείο ως μπροστινό για να προκαλέσει και να εκβιάσει ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ως προ-απαιτούμενο για την αξιολόγηση! 

Δηλαδή το Δ.Ν.Τ. που στην ουσία δεν μετέχει στο πρόγραμμα, ξαφνικά έθεσε θέμα ανακεφαλαιοποίησης αναγκάζοντας ακόμα και την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα να παρέμβει και να διαψεύσει τις αιτιάσεις του ταμείου!

Ο στόχος του Μεγαλομετόχου, εξαιρετικά απλός. Να ανακεφαλαιοποιηθεί το δάνειο του ολιγάρχη από τον λαό για να γλιτώσει η τράπεζα. Δεν πέρασε και έρχονται νέες αποκαλύψεις.

Υ.Γ.  Άρον-άρον μαζεύει τον εκβιασμό το ΔΝΤ!

ΕΡΤ Α.Ε.‏Verified account
@ERTsocial 

Τόμσεν:Το ΔΝΤ αποδέχεται την πρόταση της ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες!….@IMFNews @ecb.

Το Δ.Ν.Τ. αποδέχεται λέει την πρόταση της ΕΚΤ!…..Δηλαδή θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς; Ποια η δικαιοδοσία του Δ.Ν.Τ. που ουσιαστικά δεν μετέχει καν στο πρόγραμμα, έναντι των τραπεζών;

Ποιος παίρνει τις αποφάσεις για τις τράπεζες; Ποιος ελέγχει τις τράπεζες; Μα φυσικά η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα! 

Άρα όλο το φιάσκο του Δ.Ν.Τ. με τον άθλιο εκβιασμό πάει στα αζήτητα, επειδή η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα αντέδρασε αμέσως. 

Αλλιώς θα είχαμε μία εβδομάδα πρωτοσέλιδα να ζητούν την ανά-κεφαλαιοποίηση των τραπεζών για να γλιτώσει γνωστή συστημική τράπεζα από τα 700 εκατομμύρια που έχει άνοιγμα σε ελεγχόμενο ολιγάρχη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here