ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το κρυφό πάρτι του Σαμαρά μόνο για μυημένους αμέσως μετά την ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ. Έφαγαν πόρτα οι Μητσοτακικοί.

0
559

Σε καφετέρια που βρίσκεται στον παράδρομο της καθόδου της λεωφόρου Συγγρού, ελάχιστα μέτρα από το κτίριο όπου στεγάζονταν επί των ημερών του τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, υποδέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς πολιτικούς του φίλους από όλη τη χώρα, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Το σουαρέ πραγματοποιήθηκε μετά την εναρκτήρια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 13ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ και η εντολή ήταν σαφής: «Η είσοδος επιτρέπεται σε όλους», εκτός από εν ενεργεία στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πολύ απλά για να μην φανεί ακόμη ποιοι και πόσοι βουλευτές είναι μαζί του.

Μάλιστα όταν ορισμένοι βουλευτές που διατηρούν άριστες σχέσεις μαζί του, όπως ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης από την Αρκαδία, ο Μίλτος Χρυσομάλλης από τη Μεσσηνία ή ο Ανδρέας Κατσανιώτης από την Αχαΐα, τον ρώτησαν αν μπορούν να παρευρεθούν, ο κ. Σαμαράς το έκοψε μαχαίρι.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο από αμέσως μετά από αυτό το πάρτι στενός συνεργάτης του Σαμαρά και πρώην υπουργός διορίστηκε σε καλά αμειβόμενη θέση του δημοσίου, ούτε που ο Βλάσης επιλέχθηκε για διάδοχος του Διαματάρη, όλα είναι αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί ο Σαμαράς στον Μητσοτάκη για να μην επαναληφθεί το 1993.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here